Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Topnieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

De tropische hitte is verdreven, maar dat betekent nog geen einde aan het mooie weer. Vanaf morgen volgen een aantal dagen met volop zonneschijn en loopt de temperatuur geleidelijk op naar zomerse waarden.Vanochtend is er tamelijk veel bewolking met tussendoor ook af en toe zon en valt er in het oosten nog een enkele bui. Na een zwoele nacht loopt de temperatuur op naar een graad of 20 rond het middaguur. Er staat een matige westen tot zuidwestenwind.Vanmiddag zien we een mix van zon en wolken en bestaat er in het oosten nog steeds kans op een bui. De aangename temperaturen varieren van 18 graden op de stranden tot nog 24 graden in Limburg. De westen tot zuidwestenwind is matig van kracht.In de loop van de avond en vannacht passeert er vanuit het noordwesten een zwakke storing met veel bewolking en lokaal een spatje regen. Het koelt af naar 13 tot 15 graden en er staat niet veel wind.Morgen trekt de bewolking naar het zuidoosten weg en wordt het vrij zonnig en blijft het droog. Bij een zwakke tot matige noordwestenwind wordt het 17 graden langs de kust en 22 graden in het zuidoosten van het land. Er staat slechts een zwakke tot matige noordwestenwind.De dagen erna is het donderdag en vrijdag prachtig weer met volop zon en wordt het alweer snel warmer met op vrijdag temperaturen oplopend naar omstreeks 26 graden. Zaterdag begint met zon en een snel stijgende temperatuur naar zomerse waarden. Een koufront zal in de middag vanuit het westen zorgen voor buien en de zomerse warmte uit ons land doen verdrijven.

Komende 4 dagen

Vrijwel droog en oplopende temperaturen richting 25 graden. Zaterdag waarschijnlijk regen of buien en dalende middagtemperaturen richting 20 graden.

Komende 5-8 dagen

Licht wisselvallig weer (dagelijks zo'n 60% kans op neerslag) met temperaturen rond de normale waarden voor de tijd van het jaar.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
29 mei 2017 19:33

Stam loopt promotie mis met Reading

Jaap Stam heeft met Reading naast promotie naar de Premier League gegrepen. De ploeg van de Nederlandse manager en diens assistenten Andries Ulderink en Said Bakkati verloor op Wembley de finale van de play-offs tegen Huddersfield Town, de club van Rajiv van la Parra, via strafschoppen (3-4). In de reguliere speeltijd en verlenging hadden beide ploegen niet gescoord (0-0). Lees verder
29 mei 2017 18:52

Slachtoffer bomaanslag: 'Dader krijgt hulp en ik krijg niets'

Monique verloor alles en iedereen bij een bomaanslag op haar woonboot. Ze probeert de schade op de dader te verhalen. Een moeilijke strijd die ze op eigen kosten moet uitvechten. Terwijl de dader van alle kanten hulp krijgt. Dat voelt als een groot onrecht. Lees verder