Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Weer

Vandaag

Het vriest in Nederland en met een snijdende noordoostenwind voelt het ook nog eens kouder aan. De komende dagen verscherpt de kou zich verder. Toch is het einde van de vorstperiode alweer in zicht.Vannacht is het helder met minima tussen -3 graden langs de kust en -7 graden in het oosten. De wind draait naar het noordoosten en neemt iets in kracht af.Morgen is in het noorden vrij veel bewolking aanwezig met kans op wat lichte sneeuw. In de rest van het land is het eerst vrij zonnig. Later op de dag ontstaan enkele stapelwolken. De maxima liggen rond of iets boven het vriespunt. Daarbij staat opnieuw een gure noordoostenwind.De dagen daarna wordt het nog iets kouder. Op woensdag komen de maxima op veel plaatsen niet meer boven het vriespunt uit, en in de nacht naar donderdag vriest het plaatselijk zelfs streng. Omdat op woensdag en donderdag ook veel wind staat, komt de gevoelstemperatuur nog veel lager uit. Wel is er veel ruimte voor de zon.Vanaf vrijdag komt zachtere lucht dichterbij. De kans op winterse neerslag neemt dan toe. Richting het weekend lijkt de vrieskou verdreven te worden.

Komende 4 dagen

Koud tot zeer koud en meest droog, maar vooral in de noordelijke kustgebieden kans op een sneeuwbui. In de nacht naar donderdag en donderdagochtend gevoelstemperaturen beneden de -15 graden. Vanaf vrijdag toenemende kans op sneeuw.

Komende 5-8 dagen

Minder koud, maar nog steeds 60% kans op maxima onder normaal. Verder een overgang naar een weerbeeld met geregeld regen, of mogelijk natte sneeuw.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
43 minuten geleden

Enorme explosie in Leicester, gebouw weggevaagd

25 februari 2018 15:44

Ten Hag schrijft Ajax nog niet af