Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Bel naar de Buienradar telefoonlijn

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Topnieuws
meer stories
Laatste uitzending

Weer

Vandaag

De zon schijnt vandaag af en toe, maar er is ook veel bewolking. Verder loopt de temperatuur weer op tot boven de 20 graden en dat betekent: de 100ste warme dag in De Bilt van 2018! Vanmiddag trekken er wolkenvelden van het westen uit het land op, maar in het oosten en zuidoosten blijft de zon geregeld schijnen. Heel lokaal valt er wat lichte regen. Het wordt 21 graden langs de kust en 24 graden in Limburg. De zuidwestenwind neemt toe tot matig en aan zee tot vrij krachtig.Vanavond en vannacht is het eerst helder, maar later neemt vooral in het noordwesten de bewolking opnieuw toe. Het blijft wel droog. De temperatuur daalt naar een graad of 15 graden en er waait een zwakke en aan zee matige zuidwestenwind.Morgen heeft een groot deel van het land te maken met veel bewolking, waar de zon slechts af en toe doorheen schijnt. Alleen in het zuidoosten zijn de wolken dunner en schijnt de zon geregeld. Met name in het noordwesten valt lokaal een heel klein beetje regen. De temperatuur varieert van 21 graden op de Wadden tot 26 graden in het zuidoosten. De zuidwestenwind waait matig en aan zee later vrij krachtig.De dagen erna houden we het licht wisselvallige weertype vast met een afwisseling van zon en wolken en hooguit een enkel buitje. De temperatuur ligt tussen de 21 en 26 graden.

Komende 4 dagen

Een afwisseling van wolken en zon, met soms kans op regen. De maxima liggen boven normaal. In de tweede helft van de week dalen de maxima naar waardes onder het langjarig gemiddelde.

Komende 5-8 dagen

Wisselend bewolkt en dagelijks 40% kans op een kleine hoeveelheid regen. Aanvankelijk maxima onder normaal, maar geleidelijk opwarmend naar waardes rond normaal.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl
18 augustus 2018 02:33

Bertens verrast zichzelf op hardcourt