We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

17 juli 2017

Even niet gestoord worden? Zet deze helm op

Wil je even niet gestoord worden op kantoor? De Helmfon blokkeert omgevingsgeluid, maar staat bellen en muziek luisteren wel toe.

Met de Helmfon van de Oekra├»ense designstudio Hochu Rayu blokkeer je omgevingsgeluid, zodat je eindelijk rustig kunt werken. Hij heeft een laag glasvezel aan de buitenkant en schuimpolyethyleen aan de binnenkant, waarmee storende geluiden worden geweerd.

Skypen

De Helmfon beschikt zelfs over een microfoon, speakers en een smartphonehouder. Vanuit de helm kun je verschillende apps opstarten, een Skype-gesprek voeren of een tekst dicteren. Je kunt ook je telefoon koppelen en muziek luisteren onder de kap.

De Helmfon is voorlopig nog een concept en dus nog niet verkrijgbaar. Hij doet qua ontwerp denken aan de Ostrich Pillow, het kussen waarin je je hele hoofd stopt om een powernap te doen.

Lees ook: Of je mag storen? Kijk even naar het stoplicht

Topnieuws