Tech

Samsung maakt de iPhone belachelijk in reclame

06 november 2017 09:32 Aangepast: 06 november 2017 13:31

In een nieuwe reclamevideo laat Samsung zien welke nieuwe snufjes van de iPhone al veel langer in de Galaxy S-telefoons zitten. Zowel Apple als Samsung staan erom bekend hun concurrenten vaker op de hak te nemen.

De video, getiteld 'Word volwassen met een upgrade naar de Galaxy', is een reclame voor de Galaxy Note 8, de grote telefoon van Samsung die vorig jaar nog uit de verkoop werd gehaald omdat het apparaat plotseling in brand kon vliegen.

Grapjes

In de video maakt Samsung verschillende iPhones belachelijk: de iPhone 3GS had te weinig opslagruimte, de iPhone 5S geen stylus en de iPhone 7 kan niet tegen water. Laatstgenoemde klopt trouwens niet: de iPhone 7 kan prima tegen water, maar de Galaxy Note 8 kan langer onder water worden gehouden.

Dan wordt de iPhone 7 ook nog verweten geen koptelefooningang en ondersteuning voor draadloos opladen te hebben: twee opties die al veel langer in de Galaxy Note-telefoons zitten. Ook zit er ook nog een verwijzing in naar de zwarte balk bovenin het scherm van de nieuwe iPhone X, de zogeheten notch, waar al vaker grapjes over worden gemaakt. 

Lees op rtlnieuws.nl

`