Tech

Ronde stekkerdoos voor op reis hit op Kickstarter

22 oktober 2017 16:40 Aangepast: 22 oktober 2017 23:00

Een stekkerdoos die in de palm van je hand past: dat is de Bagel, die met vijf stopcontacten en twee usb-poorten ruimte biedt voor al je gadgets die je meeneemt. Omdat hij rond is, passen er ook veel meer opladers in.

Bij een normale stekkerdoos komt het vaak voor dat het blok van je oplader, zoals die van je laptop, over een ander stopcontact hangt. Totaal niet praktisch, dachten de makers van de Bagel. Door voor een rond design te kiezen is er ruimte voor al je opladers, of ze nu klein of groot zijn.

Vijf stopcontacten

De Bagel is 3,2 centimeter dik en heeft een kabel van 92 centimeter die je aan een adapter vastmaakt. Deze adapter werkt met alle stopcontacten, of het nu een Amerikaanse, Britse, Europese of Australische plug is. De adapter krijg je standaard bij een Bagel, de kabel rolt weer in het apparaat op.

Zodra de kabel met adapter in het stopcontact is gestoken kun je de Bagel gebruiken als een ronde stekkerdoos. Er zijn vier universele plugs (UK/EU/US/AU), één Amerikaanse plug en twee usb-poorten aanwezig. De Bagel is beschikbaar in het wit en zwart, maar kan ook met een opdruk worden besteld: denk aan katten, een Kerstmis-printje of je eigen design.

61 euro

De Bagel kost 39 dollar exclusief 10 dollar verzendkosten. Dat is omgerekend zo'n 41 euro. Dan komen er ook nog invoerkosten à 20 euro, als de apparaten vanuit buiten Europa naar kopers worden gestuurd. Daarmee wordt de reisstekker wel een stuk duurder.

Het apparaatje moet volgend jaar april bij je op de deurmat vallen. Een Bagel met een eigen design kost tien dollar extra. 

RTL Z
`