Bright tips

Spannend: deze Halloweenfilms verschijnen komende maand op Netflix

26 september 2021 12:31 Aangepast: 27 september 2021 08:40

Ben jij een echte Halloweenfan? Dan is het opletten geblazen komende maand. Er worden namelijk een hoop horrorfilms toegevoegd op Netflix. Halloween wordt steeds populairder in ons land en daar speelt de streamingdienst meteen op in, met een hoop enge films die in 2021 nog uitkomen… vóór 31 oktober.

No One Gets Out Alive (29 september)

In deze spannende horrorfilm gaat een wanhopige immigrant op zoek naar de Amerikaanse droom. Wanneer zij tijdelijk in een oud pension belandt, verandert haar leven al snel in een nachtmerrie met angstaanjagende kreten, schimmen en griezelige visioenen als gevolg.

 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Plan de vriendinnenavond alvast: Mamma Mia 2 op Netflix

There’s Someone Inside Your House (6 oktober)

Ook deze horrorfilm wil je niet missen. There’s Someone Inside Your House gaat over een jonge meid die naar een slaapstadje verhuist. Daar maakt ze nieuwe vrienden, maar die worden één voor één het slachtoffer van iemand met kwade intenties. Makani Young en haar vrienden moeten dat mysterie zo snel mogelijk oplossen, voordat het te laat is.

Night Teeth (20 oktober)

In de film Night Teeth wil een student wat bijverdienen en wordt chauffeur, waarna hij twee mysterieuze vrouwen oppikt. Die blijken behoorlijk bloeddorstig te zijn, in de letterlijke zin van het woord. Het wordt een zware nacht voor de student in kwestie.

Hypnotic (27 oktober)

Naast de vele Amerikaanse horrorfilms, verschijnt er ook een Koreaanse horrorfilm. Hypnotic vertelt het verhaal van een jonge vrouw, die zich bij een ervaren hypnotiseur meldt voor behandeling. Na een paar intense sessies komt ze er echter achter dat er onverwachte én dodelijke consequenties zijn...brrr..

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ho, ho, ho! Deze kerstfilms en -series verschijnen binnenkort op Netflix

Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 (oktober)

Een andere (ook geen Amerikaanse) horrorfilm, is het tweede deel van de Poolse horrorfilm Nobody Sleeps in the Woods Tonight. In deze film bevindt een groep aan technologie verslaafde tieners zich in een 'offline-kamp', waar een wandeling in het bos zonder smartphone niet zoals gepland gaat. Ze zullen voor hun leven moeten vechten tegen dingen die ze nog nooit eerder hebben gezien, zelfs in de donkerste uithoeken van het internet. Geconfronteerd met de gevaren die op de loer liggen in het bos, zullen ze ware vriendschap, liefde en opoffering vinden. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Netflix bevestigt vierde en vijfde seizoen Virgin River

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore