Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Gratis films kijken

Pathé Thuis laat je elke dag één film gratis streamen

03 april 2020 18:39 Aangepast: 03 april 2020 18:53

Streamingdienst Pathé Thuis geeft vanaf maandag 6 april tot 28 april elke dag een film cadeau die liefhebbers gratis thuis kunnen kijken.

Het thuisblijfadvies van de overheid werd deze week verlengd van 6 april tot 28 april en videodienst Pathé Thuis speelt daar op in. Normaal verhuurt en verkoopt de dienst digitale films, de komende drie weken is er ook een gratis aanbod.

Van maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april geeft Pathé Thuis films weg als Rambo: Last Blood, Huisvrouwen Bestaan Niet en Midway. Dat werkt zo: elke ochtend om 9 uur wordt er een code gedeeld op socialmedia-kanalen van Pathé en Pathé Thuis. Die code is diezelfde dag geldig tot 23.59 uur. Op Facebook houdt Pathé Thuis een adventskalender bij waarop stapje voor stapje bekend wordt op welke films kijkers zich kunnen verheugen.

Bioscoop

Pathé Thuis biedt door de coronacrisis ook al een reeks films aan die normaal gesproken nog in de bioscoop zouden draaien. Het gaat om onder meer actiefilm Bloodshot, horrorfilm The Invisible Man, kostuumdrama Emma en kinderfilm Kruimeltje.

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Bright Tips: dit kun je de komende weken kijken en spelen

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

KPN en Ziggo maken betaalzenders gratis tijdens coronacrisis

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore