Bright Tips

Bright Tips: dit kun je de komende weken kijken en spelen

29 maart 2020 14:41 Aangepast: 01 april 2020 16:24

In Bright Tips zetten we op een rijtje wat er de komende tijd aan series, films en games verschijnt. Onze tips voeg je ook makkelijk toe aan je eigen agenda.

De hoeveelheid digitaal entertainment is bijna niet meer bij te houden. Daarom zijn we de Bright Tips-agenda begonnen. Zo zie je precies in je agenda staan welke films, series en games wanneer verschijnen. Ook zetten we er introductiedata van de belangrijkste gadgets in. Maar maak je geen zorgen: het wordt geen warboel.

De Bright Tips-agenda in chronologische volgorde.

Half-Life: Alyx - 23 maart (game, pc, VR)

Half-Life 2 liet spelers sinds 2007 wachten op een vervolg. Dat is deze game niet: het is een prequel die het verhaal voor Half-Life 2 vertelt vanuit het oogpunt van Alyx. In virtual reality verkennen spelers op een unieke manier het dystopische City 17.

Ozark S3 - 27 maart (serie, Netflix)

Het derde seizoen van het spannende Ozark, met Jason Bateman als doorsnee burger die steeds verder verzeild raakt in de wereld van georganiseerde misdaad.

Curb Your Enthusiasm S10 – 1 april (serie, HBO, Ziggo)

Het tiende seizoen van de meest tenenkrommend grappige comedy op tv. Larry David speelt nog steeds een licht absurde versie van zichzelf die door zijn vreemde sociale gedrag voortdurend in gênante situaties terecht komt, die steeds gekker worden.

La Casa De Papel S4 - 3 april (serie, Netflix)

De Spaanse serie over bankrovers met een Dalí-masker blijft het maar spannend houden met vreemde twists. Krijgen we nu eindelijk een ontknoping?

Resident Evil 3 - 3 april (game, pc, PS4, Xbox One)

Een remake van de legendarische Resident Evil 3: Nemesis uit 1999. Survival horror op het hoogste niveau.

Tales From The Loop - 3 april (serie, Amazon Prime)

Een serie gebaseerd op de bekende tekeningen van de Zweed Simon Stålenhag. Hij tekent nostalgische Zweedse dorpjes en landschappen, maar dan met enorme robots en andere vreemde apparaten erin. De serie gebruikt die setting om een science-fictionverhaal te vertellen.

Future Man S3 - 4 april (serie, Videoland)

Comedyserie die de verhalen van een paar klassiekers in de blender heeft gegooid, zoals The Terminator met The Last Starfighter. Conciërge Josh speelt als eerste en enige een game uit; de game blijkt een rekruteringsprogramma uit de toekomst. In de toekomst is het oorlog en Josh is de enige redding.

Homeland S8 - 5 april (serie, NPO)

Carrie is opnieuw terug en wordt weer door Saul het veld in gestuurd om een crisis op te lossen. Dat klinkt misschien als een herhaling van de vorige zeven seizoenen, maar als het net zo spannend is, zit je als liefhebber weer gebakken.

Final Fantasy 7 Remake - 10 april (game, PS4)

Een volledige remake van de meest geprezen Final Fantasy-game. Hoofdrolspeler Cloud Strife is met zijn enorme zwaard weer van de partij in wat misschien wel de mooiste PS4-game ooit wordt. Hetzelfde verhaal op een nieuwe manier verteld, met een volledig nieuw vechtsysteem.

Once Upon a Time in Hollywood - 13 april (film, Netflix)

De nieuwste film van Quentin Tarantino speelt zich af in een Hollywood dat niet meer bestaat, tijdens de hoogtijdagen van de cinema. Hoofdrollen zijn voor Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, die zich in een veranderd Hollywood steeds meer vergane glorie voelen. Netflix scoorde relatief snel de rechten voor het streamen van deze film.

Ghost in the Shell: SAC_2045 - 24 april (serie, Netflix)

Animatieserie gebaseerd op de gelijknamige mangaserie. Bekende personages als Major en Batou zijn terug, en moeten het opnemen tegen ‘posthumans’, een soort robots. Belooft veel actie in een 3D-variant op de bekende Japanse anime-stijl.

Black Widow - 29 april (film, bioscoop)

De eerste Marvel-film sinds Avengers: Endgame is een prequel. We zien hoe Black Widow een Avenger is geworden en vooral wat ze deed voordat ze de held uithing.

Upload - 1 mei (Amazon Prime)

Van de makers van The Office en Parks and Recreation. Upload vertelt over een nabije toekomst waarbij mensen als ze doodgaan worden geüpload naar een digitaal hiernamaals. Een soort paradijs waar alles kan, maar net als in de echte wereld moet er wel voor betaald worden.

Artemis Fowl - 27 mei (film, bioscoop)

De langverwachte verfilming van boekenserie Artemis Fowl mengt Harry Potter-achtige fantasy met science-fiction en actie.

The Last Of Us Part II - 29 mei (game, PS4)

Dit vervolg speelt zich vijf jaar na het uitstekende origineel af. De zombie-achtige mutanten zijn er nog steeds, maar er is nu ook een vreemde sekte. Spelers besturen nu Ellie, het meisje uit het eerste deel. Verwacht actie en sluipen, filmische scènes en vooral heel veel spanning.

Wonder Woman 1984 - 13 augustus (film, bioscoop)

De eerste Wonder Woman-film was zo’n beetje de enige goeie DC Comics-film, en het vervolg ziet er ook weer goed uit. Lijkt een beetje dezelfde kant op te gaan als Thor: Ragnarok.

Handig zo'n overzicht? En wil je dat altijd wel? Voeg dan onze agenda toe aan die van jou, dan weet je zeker dat je niks mist. We vullen onze agenda doorlopend aan.

Voeg Bright Tips toe aan Apple iCal (kan ook via Outlook)

Voeg Bright Tips toe aan Google Agenda

 

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van