Bright tips

Top 5: lekker flauwe tech-grappen voor 1 april

30 maart 2018 19:58 Aangepast: 30 maart 2018 22:43

De techwereld sorteert al voor op 1 april. Deze 'nieuwe ontwikkelingen' komen eraan.

Aan alle aankondigingen te zien, wordt het een waanzinnig innovatieve maand. Vanaf 1 april komen er namelijk een hoop futuristische producten en toepassingen op de markt. Of toch niet? Vijf 1-april-inhakers uit de techwereld.

BBC's accentaanpasser

Word je gek van de Britse tongval in series zoals Fawlty Towers, Are You Being Served en Pride & Prejudice? De BBC heeft nu alle Engelstalige series van het tv-abonnement BritBox opnieuw ingesproken voor het Amerikaanse publiek. Dat klinkt voor geen meter, maar is wel grappig.

ShareBED van Lucid Mattress

Waarom alleen je huis delen via AirBNB, als je ook je bed kan delen? De meeste mensen maken toch maar voor 40 procent gebruik van hun bed, aldus Lucid Mattress.

Hyperloop van Picnic

De digitale supermarkt Picnic gaat vanaf 1 april boodschappen bezorgen in Gouda met 'de eerste hyperloop van Nederland'. Binnen twee minuten moeten de boodschappen vanaf het distributiecentrum bij de mensen thuis zijn.

Digitale munt van OnePlus

OnePlus start een eigen digitale munt: PeiCoin (uitspreken als PeeKoin). De cryptomunt is alleen voor OnePlus-gebruikers bedoeld. Zij kunnen gratis PeiCoins naar elkaar overmaken. Ook kunnen ze hun PeiCoin minen via hun telefoon.

Wij vonden de 'innovatie' van OnePlus van vorig jaar trouwens leuker: een energiedrankje zodat je jezelf extra snel kan opladen, net als je telefoon. 

Flirtmeister van Flitsmeister

De populaire app om flitsers en files te traceren heeft een nieuwe toepassing: flirten in de file. Sta je in de file, druk dan op het hartje en jouw flirt wordt naar een andere fileganger gestuurd. Daarna kan een oproep worden geplaatst in het forum van Flitsmeister om een vervolgdate te regelen.

Zelf nog leuke tech-inhakers gevonden? Laat het ons weten via Twitter of onze Facebook-pagina.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van