Oordoppen

Bose Sport Earbuds

30 november 2020 01:35 Aangepast: 30 november 2020 19:44

De Bose Sport Earbuds zijn perfecte oordoppen voor tijdens het sporten: ze zitten lekker, zijn erg licht en hebben een sterke draadloze verbinding.

De meeste draadloze oordoppen zijn bedoeld voor algemeen gebruik, maar ze zijn er ook steeds meer voor specifiek tijdens het sporten. Of althans: ze bieden voordelen voor bij het sporten, naast het overduidelijke voordeel van het ontbreken van draden. De Bose Sport Earbuds zijn zulke oordoppen, en volgens ons de beste in hun soort.

Dat heeft in grote mate te maken met de StayHear-tips, haakjes waarmee de oordopjes zich in het oor vastgrijpen. Veel draadloze oordoppen zitten goed in het oor tijdens normaal gebruik, maar beginnen te glijden als de oren zweterig worden. Daar hebben de Bose Sport Earbuds geen last van. Ook de pasvorm van de half-in-ear-dopjes is daarbij fijn: het oor wordt afgesloten, maar de dopjes isoleren niet zo heftig als traditionele in-ears.

De Bose Sport Earbuds hebben een IPX4-classificatie voor stof- en waterbestendigheid. Dat is genoeg om de dopjes veilig te houden tijdens een regenbui en flink zweten. De touch-bediening op de oordopjes is prettig tijdens het sporten, en werkt dankzij het vrij grote oppervlak ook met onnauwkeurig aanraken.

De Bluetooth 5.1-verbinding van de Sport Earbuds is erg sterk, zeker in combinatie met een nieuwe telefoon. Erg prettig als je je telefoon tijdens het sporten wat verder weg hebt liggen: de oordoppen storen en haperen dan niet. Het geluid van de Sport Earbuds is ook prima, net als de accuduur: de dopjes gaan 5 uur mee op één lading, het oplaaddoosje voegt daar nog eens 10 uur aan toe.

De introductieprijs van de Bose Sport Earbuds is 199,95 euro.

Pluspunten:

  • Zitten stevig
  • Sterke verbinding
  • IPX4-waterbestendig

Minpunten:

  • Geen draadloos laden
  • Belkwaliteit gemiddeld

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van