Koptelefoons

Microsoft Surface Headphones 2

01 juni 2020 00:03 Aangepast: 12 februari 2021 11:43

De draadloze noise-cancelling koptelefoon van Microsoft heeft de slimste bediening tot nu toe: twee draaiknoppen op de oorschelpen.

De superkracht van de Surface Headphones 2 ligt aan de oppervlakte: de briljante bediening. Zo simpel en gebruiksvriendelijk dat je je meteen afvraagt waarom niemand anders daar eerder op gekomen is. Rond beide oorschelpen zit een ronde draaiknop.

De draaiknop rechts regelt het volume, de knop links de active noise cancellation: draai hem dicht om je af te sluiten voor de omgeving, of open om geluid binnen te laten of zelf te versterken. Het bedienen van muziek is ook heerlijk simpel: tik links of rechts één keer voor play/pauze, twee keer voor volgende nummer, drie keer voor vorige.

Het geluid van de Surface Headphones 2 kan zich prima meten met de beste noise-cancelling koptelefoons van onder meer Sony en Bose, maar is standaard wel wat vlak. Gelukkig is dat naar smaak bij te sturen met de mobiele Surface Audio-app.

De active noise cancellation kan zich op volle kracht ook meten met de toppers op de markt – op lagere intensiteit en in transparantiemodus zijn koptelefoons uit de Sony 1000X-lijn en oordoppen als de AirPods Pro beter.

Toch biedt de Surface Headphones 2 een aantrekkelijk totaalpakket. Goed geluid, prima noise cancellation en uitstekende bediening, gepaard met een heerlijk draagcomfort en de mogelijkheid om de oorkussens op termijn te vervangen.

De Surface Headphones 2 heeft een introductieprijs van 279,99 euro. Check Belsimpel voor de actuele prijs.

Pluspunten:

  • Briljante draaibediening
  • Goed geluid
  • Solide ruisonderdrukking
  • Comfortabel
  • Twee apparaten tegelijk verbinden

Minpunten:

  • Niet opvouwbaar
  • 20 uur accuduur: concurrentie biedt meer

Check Bright Stuff voor alle producten die wij aanraden

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van