Bright Stuff

De beste actioncams en oordoppen

18 februari 2020 18:23 Aangepast: 14 mei 2020 10:32

We hebben onze koopgids Bright Stuff uitgebreid met actioncams, draadloze oordoppen, een slimme speaker en een slimme beveiligingscamera.

In onze Bright Stuff-koopgids noemen we de drie beste producten in allerlei categorieën, zoals onze favoriete smartwatches, koptelefoons, e-bikes of laptops.

Die favorieten bundelen we in Bright Stuff, de drie beste keuzes in elke categorie. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Dit keer voegen we een nieuwe categorie toe aan Bright Stuff: de actioncam. Dat was tot voor kort nog nauwelijks een categorie, omdat GoPro de markt zo'n beetje domineerde. Daar komt verandering in, met concurrentie op technisch vlak van dronemaker DJI met diens Osmo Action. Ook qua mogelijkheden kan er veel anders, bewijst deze kleinste actioncam die wij konden vinden. Check het overzicht.

Andere updates in Bright Stuff:

Oordoppen:

» Jabra Elite 75t: een geducht alternatief voor de AirPods. Superieure accuduur en bediening, klein en licht maar wel in-ear – moet je van houden. Hij komt in de plaats van de AirPods Pro die we hebben samengevoegd met de reguliere AirPods.

Speakers:

» Apple HomePod: officieel verkoopt Apple 'm niet in Nederland, maar inmiddels is de HomePod in ons land makkelijk te koop. Niet de slimste speaker, wel veruit het beste geluid in zijn klasse. Wie speakers vooral voor muziek gebruikt mist niks met de HomePod en wint een traktatie voor het oor.

Beveiligingscamera's:

» Somfy One: een simpele maar veelzijdige camera met een zichtbaar privacyluikje, en de mogelijkheid om ook zonder abonnement beelden op te slaan.

Die mogelijkheid was ons de doorslaggevende functie. Veel slimme beveiligingscamera's vragen de gebruiker om een doorlopend abonnement af te sluiten om alle functies te kunnen gebruiken, inclusief de beelden daadwerkelijk terugkijken.

Na twee jaar abonnementskosten ben je soms duurder uit dan de nieuwprijs van de camera. Dat zal het voor sommigen waard zijn, maar wij raden liever de opties zonder meerprijs aan. Met zo'n camera wil je immers dieven buiten houden, ook een dief van je eigen portemonnee.

Binnenkort: tv's

Op veler verzoek volgt binnenkort nog een nieuwe categorie in Bright Stuff: televisies! Blijf Bright Stuff in de gaten houden voor de beste keuzes in elke productcategorie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore