Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Koptelefoons

Sennheiser HD 4.40BT

06 december 2018 14:31 Aangepast: 08 november 2019 16:57

De beste betaalbare koptelefoon van onder de 100 euro die wij hebben getest is deze van Sennheiser: goed geluid, lichtgewicht, comfortabel ontwerp en uitstekende bediening.

Wat maakt maakt koptelefoons tegenwoordig duur? In ieder geval niet het geluid, bewijst deze Sennheiser HD 4.40BT. Hij kost 89 euro en klinkt uitstekend. Maar wat is dan het verschil tussen deze koptelefoon en modellen die twee tot drie keer zo duur zijn? Dat zit eigenlijk vooral in extra functies.

Eerst wat deze Sennheiser allemaal wel biedt. Ten eerste: uitstekend geluid. Goed gebalanceerd, met een krachtige bass die toch de midden en hoge tonen niet wegdrukt. Misschien niet het meest neutrale geluid maar wel gewoon lekker, het geluid dat de meeste consumenten willen horen.

Dat wordt geholpen door de dikke oorkussens, die prettig zitten en de boel behoorlijk geluiddicht houden. De hoofdband had iets meer padding kunnen gebruiken, maar de HD 4.40BT is dan wel weer prettig opbouwbaar. Ook de bediening is uitstekend: een volumeknop en een controleschuifje: indrukken voor play/pauze, en naar boven en onder schuiven voor volgende of vorige nummer.

Wat hij niet heeft: noise-cancellation, bediening met touch, de mogelijkheid om automatisch te pauzeren als je hem afzet en hij is niet gemaakt van premium materialen. Als je niet om zulke dingen geeft, biedt de Sennheiser HD 4.40BT alles wat je van een draadloze koptelefoon kan wensen. Geen opsmuk, maar gewoon lekker draadloos luisteren.

Pluspunten:

  • Goed geluid
  • Betaalbaar
  • Comfortabel
  • Slimme bediening

Minpunten:

  • Geen noise-cancelling
  • Plastic behuizing

Check onze koopgids Bright Stuff voor alle producten die wij aanraden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore