Innovatieve sneakers

Bright Stuff: de drie beste sneakers

04 juli 2018 10:23 Aangepast: 04 juli 2018 15:24

Erwin selecteerde voor onze koopgids Bright Stuff drie sneakers die hoog scoren op innovatie én comfortabel zijn voor dagelijks gebruik.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, e-bike, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Per product lees je een beknopte toelichting, lichten we de plussen en minnen uit en kun je een fijne productvideo bekijken.

Innovatieve sneakers

Sneakers zijn big business vandaag de dag, goed voor wereldwijd ruim 50 miljard dollar omzet op jaarbasis. Daarmee kan de sneakersbranche zich meten met de film- en gamesindustrie. Om daaruit slechts drie paar te kiezen was geen sinecure. We hebben ons gericht op innovatieve sneakers die comfortabel en cool genoeg zijn om dagelijks te willen dragen.

Ook belangrijk is dat we ons voor deze koopgids hebben gericht op sneakers die enigszins normaal verkrijgbaar zijn. Dus geen sneakers uit The Ten collectie van Nike en Off-White bijvoorbeeld, die alleen via raffles verkrijgbaar zijn in beperkte oplages en vervolgens alleen via resellers of marktplaatsen als StockX voor een veelvoud van de retailprijs te vinden zijn. Een ander voorbeeld is de Futurecraft 4D van Adidas. Een state-of-the-art sneaker met een 3D-geprinte zool, maar niet tot nauwelijks via normale kanalen te verkrijgen. Dan heeft aanraden weinig zin. Bright Stuff is een koopgids, geen verlanglijst.

Dit zijn ze geworden:

» Nike React Vapor Street Flyknit :: Comfort meets cool 

» Adidas Ultra Boost 4.0 :: De tofste en fijnste boost van allemaal 

» New Balance 574 :: Dresscode voor nerds 

Klik op de producten voor de toelichting en de video.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van