Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Rugzakken

Bright Stuff: Aer Tech Pack

01 mei 2018 21:29 Aangepast: 01 juni 2018 19:50

De Tech Pack van Aer is de perfecte tas voor de neat freak: vakjes voor alles wat los en vast zit, veel ritsjes, ruimte genoeg en altijd opgeruimd.

Je hebt twee soorten mensen: mensen die alles in het grote vak van hun rugzak gooien en mensen die daarvan gruwelen. Voor die tweede groep mensen hebben wij de perfecte tas gevonden: de Tech Pack van Aer. Niet eerder zijn we een tas tegengekomen met zoveel vakjes. En al helemaal niet met zo'n uiterlijk: de zwarte, licht glimmende Tech Pack oogt alleszins stijlvol, zeker voor een praktische tas.

We tellen even: de Tech Pack heeft drie hoofdritsen naar drie grote compartimenten, waarvan één laptopvak. In het middelste vak zitten twee vakjes over de hele breedte van de tas en twee over de halve breedte. In het voorste vak tellen we acht steekvakjes in verschillende formaten, daarboven nog een vakje met rits en in dat vakje een sleutelhaakje.

Maar dan zijn we er nog niet: bovenop zit een rits naar een dubbel gevoerd vakje voor je bril of telefoon en aan de zijkant zit een ritsje voor een vakje waar je snel je portemonnee en oordopjes in kwijt kan. Een rekbaar vakje voor een fles, een handvat aan de zijkant, waterafstotend buitenwerk, getapete ritsen, een binnenwerk van 'ballistic nylon': deze tas is voor de veeleisende gebruiker. De prijs viel ons gezien al die functies in een mooi jasje mee: 200 dollar.

Pluspunten:

  • Heel veel vakjes
  • Strak ontwerp
  • Stevige materialen
  • Behoorlijk waterproof

Minpunten:

  • Aan de forse kant
  • Door de materialen wat zwaar

Check onze koopgids Bright Stuff voor alle producten die wij aanraden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore