Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Rugzakken

Bright Stuff: Lowepro Flipside

01 mei 2018 21:28 Aangepast: 01 juni 2018 20:01

De Flipside van Lowepro is de tas voor de cameraliefhebber, die moeiteloos wat lenzen en een statief wil meenemen.

Een spiegelreflexcamera gooi je bij voorkeur niet los in je tas, en een stel lenzen al helemaal niet. Op de redactie van Bright zijn we al een tijdje erg tevreden met onze Lowepro Flipside. Een modulaire tas voor de camerabezitter, waarbij echt aan alles is gedacht. Het binnenwerk is volledig in te richten zodat al je apparatuur er perfect in past. Dat doe je door schotjes te verplaatsen tussen de wanden, die van klittenband zijn voorzien.

Die schotjes hebben kleine vakjes, voor het opbergen van dingen die anders mogelijk schadelijk door je tas rommelen. De tas heeft daarnaast nog een aantal kleine steekvakjes voor geheugenkaartjes en zowel binnen als buiten ritsvakjes. De verschillende verstelbare banden maken het makkelijk om een statief aan de tas te bevestigen.

Ook zijn we erg te spreken over de speciale band waarmee je de tas met de rug omhoog op je buik kan bevestigen. Zo kan je met twee handen makkelijk bij al je spullen. Dankzij het stevige buitenwerk van de tas hoef je niet bang te zijn dat er iets uit valt. Een ingebouwde regenkap zorgt dat je zelfs bij een plensbui geen zorgen hebt. De grotere uitvoeringen van de Flipside hebben een laptopvak, het kleinste model heeft een inhoud van 12 liter en is te koop vanaf 94,95 euro.

Pluspunten:

  • Modulair binnenwerk
  • Stevig en veilig
  • Genoeg vakjes
  • Flipmodus met tas op buik

Minpunten:

  • Niet het spannendste ontwerp
  • Kleinere modellen zonder laptopvak

Check onze koopgids Bright Stuff voor alle producten die wij aanraden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore