Bright Stuff

Bright Stuff: de beste elektrische auto's

09 april 2018 14:12 Aangepast: 02 mei 2018 18:13

Elektrisch rijden is een feestje. Deze drie elektrische auto's raden wij je aan.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, wifi-router, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt.

Per categorie raden we na een strenge voorselectie op basis van onze kennis van de markt slechts drie producten aan. Alleen de allerbeste dus. Prestatie, prijs, design, Nederlandse ondersteuning, alles is in die selectie meegewogen. Bij de ene categorie houden we extra rekening met prijsklassen, bij een andere met besturingssystemen. De koopgids zal voortdurend worden bijgewerkt. Verschijnt er een nieuw product in een van onze categorieën die een plek in de gids opeist, dan volgt er een update.

Elektrische auto's

Na onder meer smartphones, draadloze koptelefoons en e-bikes is het tijd voor de beste elektrische auto's in Bright Stuff. 2018 is het jaar van de nieuwe generatie Nissan Leaf, de Jaguar i-Pace en hopelijk het jaar dat de productie van de Opel Ampera-E en de Tesla Model 3 een beetje op gang komt. Tweedehands koop je een Leaf of Zoe voor rond de 10.000 euro. De revolutie mag dus wel beginnen. Dit is onze selectie:

» Tesla Model S :: Nog steeds de beste elektrische auto.

» Nissan Leaf (2018) :: Versie 2, met betere looks en een grotere accu.

» Renault Zoe :: Een grote accu in een supermini.

Klik op de producten voor de toelichting.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van