Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Review

Eerste indruk: Teufel Boomster Go bluetooth-speaker

11 februari 2020 10:34 Aangepast: 11 februari 2020 12:39
Beeld © Bright

De Teufel Boomster Go is een stevige, portable bluetooth-speaker voor, zoals de naam al zegt, on the go. Je neemt deze compacte speaker mee de tuin in of op vakantie. En hij is geschikt voor de badkamer.

De Teufel Boomster Go voldoet aan wat we verwachten van een compacte speaker: relatief zuiver geluid, een makkelijke besturing met duidelijk zichtbare knoppen en hij kan tegen een stootje.

Ook een leuk extraatje: deze bluetooth speaker komt behalve met een draagstrap ook met een M4-schroefdraad en dat maakt de Boomster ideaal om mee op pad te nemen. Je schroeft deze draagbare speaker makkelijk op een klein statief, je rugzak of aan je riem. 

Dankzij de IPX7-rating voor spatwaterdichtheid kun je hem gewoon meenemen naar het strand of de badkamer in. Het is af te raden om deze speaker mee te nemen onder de douche of onder te dompelen in bad. 

Verder beschikt de Boomster over quick charge en handsfree audio, voor bellen. De batterij houdt het gemakkelijk 8 uur vol en je kunt een tweede Boomster Go koppelen voor synchroon stereo-geluid.  

Het geluid is fijn en zuiver, maar als je de speaker boven 90 procent volume zet klinkt de Boomster schel. De meeste speakers zijn verticaal gepositioneerd, maar deze leg je plat op de rug voor de optimale geluidsbeleving en de harde bas. Dat is ook de uitblinker van dit apparaat, de bas is erg aanwezig en goed hoorbaar. Dit maakt de speaker tot een prima koop. 

De Teufel Boomster Go is beschikbaar in het zwart, wit, groen en rood en heeft een prijskaartje van €99,99.

Pluspunten

  • Compact
  • Goed geluid voor het formaat
  • Makkelijke interface
  • Lange accuduur
  • Kan tegen een stootje
  • Spatwaterdicht

Minpunten

  • Geen mini-jack
  • Geen usb-c

Maak binnenkort kans op deze speaker:

Abonneer op het Bright YouTube-kanaal en volg ons op Instagram en Facebook

Teufel Boomster Go Teufel Boomster Go

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore