Bright reviews

Eerste indruk: Creative Muvo 2, net even iets anders

27 november 2016 11:27 Aangepast: 27 april 2018 03:26

De MUVO 2 van Creative is een waterbestendige draadloze speaker, met een paar features die je niet vaak ziet.

De markt voor draadloze speakers is behoorlijk verzadigd, maar toch weet deze kleine Bluetooth-speaker van Creative zich een beetje te onderscheiden. Op zichzelf is de MUVO 2 een behoorlijk gewone speaker. Maar je kunt behalve streamen via Bluetooth ook een SD-kaartje in het apparaat stoppen, om offline muziek af te spelen. Dat zie je niet zo vaak bij Bluetooth-speakers.

Een mooie feature is dat je meerdere MUVO 2-speakers met elkaar kunt verbinden. Zo maak je van twee losse MUVO 2's één stereo-speaker. Er is ook een micro-usb-aansluiting aanwezig, voor aansluiten van smartphones. Natuurlijk kun je je telefoon ook via een 3,5mm-kabel verbinden, als je smartphone die ingang nog heeft

De geluidskwaliteit is niet geweldig. De Muvo 2 klinkt vrij standaard, met een net iets te stevige bass. Maar hij is wel waterbestendig, volgens de IP66-standaard. Hij kan dus wel tegen een zware regenbui, maar niet tegen een plons in het zwembad. De MUVO 2 kost echter maar 80 euro, wat best een leuke prijs is. Een alternatief in deze prijsklasse is bijvoorbeeld de ronde, waterdichte UE Boom Roll 2, die twee tientjes duurder is. Beelden van de Muvo 2 zie je in onze video hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore