iPhone SE

De goedkoopste iPhone en de duurste OnePlus

16 april 2020 17:21 Aangepast: 14 mei 2020 10:30

Een vreemde week in smartphone-land: prijsvechter OnePlus heeft zijn indrukwekkende maar ook duurste telefoon ooit onthuld, terwijl Apple juist met de goedkoopste iPhone in jaren kwam.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Apple kondigde woensdag de nieuwe iPhone SE aan. Met 489 euro de goedkoopste iPhone in jaren, maar ook eentje met een wel heel herkenbaar uiterlijk. Wat is er nieuw? En heeft de iPhone SE alles in zich om een onverwachte verkoophit te worden?

Voormalig prijsvechter OnePlus stort zich met de nieuwe OnePlus 8 Pro juist op de hoofdklasse van de smartphonemarkt. Eindelijk een OnePlus zonder concessies. Wat maakt de 8 Pro anders dan alle voorgaande toestellen van OnePlus? We probeerden het toestel al een week en zijn onder de indruk.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Gadgets voor thuis filmen: de GorillaPod Mobile Rig is het ideale standaardje voor de thuisvlogger, helemaal met een Wavo Mobile-microfoon en Beamo-lampje erop.  

Virtueel kaarten met PlayingCards.io, waarbij je bijvoorbeeld een ouderwets potje pesten speelt, maar wel op veilige digitale afstand.

Videobellen: de Autoriteit Persoonsgegevens heeft alle beschikbare apps voor videobellen vergeleken en vat in één handig overzicht samen wat de voor- en nadelen van die apps zijn, zeker ook op het gebied van privacy.

YouTube-serie: SomeGoodNews, de YouTube-serie van acteur John Krasinski, bekend van The Office. In deze vreemde tijden met veel slecht nieuws, knutselt hij thuis journaals in elkaar met alleen maar goed nieuws. Resultaat: de leukste nieuwe YouTube-show van de laatste tijd.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore