Van onze partner Samsung

Bright Night: probeer als eerste de Galaxy Note 10

11 augustus 2019 19:00 Aangepast: 13 augustus 2019 21:03
Samsung Galaxy Note 10 Beeld © Bright

Hoe maak je een goede reviewvideo? Bright-reviewers leggen het uit tijdens een workshop met de nieuwe Samsung Galaxy Note 10. Meld je aan voor deze gratis Bright Night.

Meld je hier aan

Op 15 augustus vindt er een speciale editie van Bright Night plaats. Samen met Samsung organiseert Bright een workshop techreviewen in de KPN XL-winkel in Nieuwegein. Je kunt als eerste in Nederland de nieuwe Galaxy Note 10 en 10+ proberen.

Volgens Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande draait een goede review om het vertellen van een verhaal. “Dat is wat we de deelnemers willen leren tijdens de workshop. Ga je specificaties zitten opsommen? Of bedenk je van tevoren wat onderscheidend is, een originele invalshoek?”

Nieuwste Galaxy

De exclusieve workshop, toegankelijk voor slechts 35 deelnemers, wordt geleid door de bekende recensenten van Bright. Naast Erwin van der Zande is dat Bram van Dijk en Eric Bouwman. Op tafel komt Samsungs nieuwste Galaxy te liggen die de deelnemers als eerste in Nederland uitgebreid onder de loep kunnen nemen.

Testvideo

Naast het opstellen van een script krijgen deelnemers tips over geluid, editing en presentatieskills. Als afsluiter krijg je de kans om samen met de pro’s van Bright een testvideo van je review op te nemen, met de nieuwe Galaxy als belangrijkste onderwerp.  

Ook leren reviewen op basis van Samsungs nieuwste vlaggenschip? Meld je dan snel aan en maak kans op een van de 35 plaatsen. 

Alle deelnemers krijgen een gratis goodiebag, met onder andere een Bright t-shirt.

Meld je hier aan voor de gratis Bright Night

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Jubileumeditie Galaxy Note 10: innovatie met vallen en opstaan

In samenwerking met Samsung

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van