Bright Night

Bright Night #17: Piratenpartij

18 april 2012 15:40 Aangepast: 28 april 2018 20:11

<p><strong>De Piratenpartij kruist juridisch de degens met Stichting Brein. Komende vrijdag entert de Piratenpartij Bright Night.</strong></p>

Het nieuwste nummer van Bright gaat over Bad Boys. We hebben een profiel van Kim Dotcom, de gearresteerde oprichter van Megaupload. Brenno de Winter schreef een stuk over Anonymous, bekend door het verdedigen van Wikileaks en The Pirate Bay, maar tegelijkertijd blijken er vaak scriptkiddies achter het platleggen van sites te zitten waarbij het gissen is naar een legitieme reden.

Ook in Bright 45 een interview met piraterijbestrijder Tim Kuik. We hadden hem uitgenodigd om op Bright Night te spreken, maar hij kan er niet bij zijn. Wie wel komt is Dirk Poot van de Piratenpartij. Hij legt uit waar de Piratenpartij voor staat, waar de rechtszaak om draait en wat er volgens hen moet veranderen.

De andere sprekers maakten we eerder al bekend, net als de gadgets Hou updates over het programma in de gaten op www.bright.nl/brightnight. Oja, meld op Facebook dat je komt. Vinden we leuk.

Bright Night #17 is op vrijdag 20 april. De entree is gratis dus neem gerust iemand mee. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, het programma begint om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore