Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Bright Day 2019

Win kaarten voor de première van de nieuwe Star Wars-film

08 november 2019 18:06 Aangepast: 11 november 2019 16:44
Beeld © Lucasfilm

Kijk jij ook zo uit naar de nieuwe Star Wars-film? Met je Bright Day-ticket maak je kans op 2 kaarten voor de Nederlandse première van Star Wars: The Rise of Skywalker.

Bij Bright zijn we allemaal groot Star Wars-fan, en hebben we met samengeknepen handjes zitten kijken naar de laatste trailer

Op dinsdagavond 17 december gaat de Star Wars: The Rise of Skywalker in première in Theater Amsterdam. En jij kunt daar bij zijn!

Wie voor 16 november (middernacht) een kaartje voor Bright Day heeft gekocht, kan meedoen aan onze prijsvraag. Geef hiervoor antwoord op deze vraag op onze Facebook of Instagram of Twitter:

Wat is jouw favoriete Star Wars-personage, en waarom?  

De redactie kiest de winnaar op basis van originaliteit. Meedoen kan tot 16 november 2019. Volg Bright via Instagram of Facebook of Twitter.Van de winnaar wordt een foto gemaakt bij het Star Wars-gedeelte op Bright Day. 

Bestel hier je tickets voor Bright Day

Star Wars-winactie op Bright Day

Tijdens ons tech-festival Bright Day op 23 en 24 november in de Expo Haarlemmermeer houden we samen met Disney ook een Star Wars-winactie.

De actie werkt zo: kom naar Bright Day en maak een foto voor de Star Wars-fotowand (op zichzelf al een leuk souvenir). Die fotowand kan je vinden in de game-area op Bright Day. Zet je Star Wars-foto op Instagram met de hashtag #bd19starwars, en schrijf erbij waarom jij zo uitkijkt naar de nieuwste Star Wars-film.

Aan het eind van elke flight kiest de jury een winnaar. Die krijgt een Star Wars-pakket, waaronder twee bioscoopkaartjes voor Star Wars: The Rise of Skywalker en andere leuke goodies. Tof! (Bekijk de voorwaarden.)

Kaartverkoop

Bestel hier je tickets voor Bright Day

Wacht niet te lang want de kaarten voor Bright Day gaan hard! We hebben alleen nog kaarten voor de zaterdagochtend, zondagochtend en ook voor de zaterdagavond.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bright Day-ster The Hacksmith brengt sci-fi gadgets tot leven

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ervaar als eerste in Nederland 5G-internet tijdens Bright Day

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore