Ga naar de inhoud
Bright Day

Blokkeer alvast in je agenda: #BrightDay3 op zaterdag 17 mei

<p><strong>Opnieuw in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. De kaartverkoop start eind februari.</strong></p><p></p>

Na de start van Bright Day vorig jaar hebben we de smaak te pakken. De derde editie van ons hands-on event is vastgelegd op zaterdag 17 mei, wederom in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Met ruim 700 bezoekers op de eerste editie en bijna 1000 op de tweede leggen we de lat hoog.

Wat kun je zoal verwachten? Heel veel tech, gadgets en design die je in een unieke setting te beleven, omringd door makers, de Bright bloggers en andere nerds zoals jij. Afgaand op de aankondigingen op de CES in Las Vegas eerder deze maand verwachten we veel wearables, smart home toepassingen, drones en tv's die steeds slimmer worden.

Er volgen nog allerlei aankondigingen over smartphones (Samsung Galaxy S5!) en tablets in februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. En als het een beetje meezit presenteert Apple in april al nieuwe goodies, waaronder de langverwachte iWatch.

Heb je inhoudelijke tips voor het programma? We horen ze graag op brightday@bright.nl. Je kunt ons daarop ook mailen voor meer informatie over commerciële deelname aan Bright Day.

Hieronder een compilatievideo van de vorige editie.