Bright Day

Wat een feest: dik 1800 bezoekers op vierde Bright Day

10 november 2014 16:31 Aangepast: 28 april 2018 04:41

<p><strong>Veel innovatie, inspiratie, attracties en publiek afgelopen zaterdag op een dag vol vernieuwing in Amsterdam.</strong></p><p></p>

Techfest Bright Day was amper onderweg zaterdagochtend of er stonden al rijen bij de VR-demo-opstellingen van onder meer WeMakeVR en Samsung. Ook de 3D-scanner was in trek, evenals de proefritten in de BMW i3, het videodecor voor de Philips Space Challenge en de aanstekelijke Whizzkids-workshop onder leiding van Astrid Poot.

Sony's 4K, ING's Inge, Honeywell's smarthome, Asus' smartwatch, onze selectie aan designers van de Dutch Design Week 2014 en onze favoriete startups die in de finale staan van de Accenture Innovation Awards, er was ontzettend veel te beleven.

Het beste was het publiek. Nieuwsgierig, open, enthousiast - wat een verademing tussen al het cynische gezeik dat soms de boventoon lijkt te voeren in Nederland. Te gek dat jullie er allemaal waren.

We hebben al wat eerste foto's online gezet van Milan. Check ook de surround view pics van C360.nl.

Merijn Doggen van RTL Nieuws heeft voor RTL Z een tof item (video) gedraaid dat een goed beeld geeft van de dag. We zullen hier op Bright.nl de komende dagen nog diverse video's online zetten met presentaties en compilaties van de dag.


Namens Bright en RTL wil ik op deze plek alle bezoekers, deelnemers, sprekers, medewerkers en vrijwilligers bedanken voor een grandioze dag. Een paar mensen wil ik in het bijzonder noemen: Rianne van Veenendaal, David Lemereis en bij RTL Casper de Leeuw, Aniek Holterman en Joris van Lierop. Kanjers!

De volgende Bright Day is in mei 2015, weer op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. Wordt vervolgd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore