Ga naar de inhoud
Bright Day

Last call voor Bright VR Awards 2016

Pioniers, opgelet. De laatste dagen zijn aangebroken om je virtualreality-project in te dienen voor de eerste VR Awards.

VR leent zich voor een breed scala aan toepassingen. Van gaming tot training. De technologie van virtual reality is echter nog jong en de belofte groot. Er valt veel te verkennen. Dat maakt de eerste lichting makers in onze ogen tot ontdekkingsreizigers. Met de Bright VR Awards willen wij samen met Samsung die pioniers aansporen te blijven innoveren.

We roepen Nederlandse makers - studenten, studio’s en startups - op hun VR-project(en) in te zenden voor de Bright VR Awards. Daar hebben al heel wat partijen gehoor aan gegeven, maar meer is altijd beter. De deadline is aanstaande vrijdag 30 september. Deelname is kosteloos en de roem eeuwig.

Op 10 oktober worden in Bright TV de genomineerden bekendgemaakt in de diverse categorieën. De jury bestaat uit presentator Winston Gerschtanowitz, VR-grondlegger Avinash Changa, gamegirl Nysira, regisseur Floris Kaayk en ondergetekende. Op 10 oktober gaat ook de competitie van start voor de speciale publieksprijs van de Bright VR Awards, waarop iedereen zijn stem kan uitbrengen en zo exclusieve tickets kan winnen om de uitreiking bij te wonen. Die vindt plaats op vrijdag 4 november, aan de vooravond van ons techfest Bright Day. Winston presenteert de awardshow.

Check de Bright VR Awards-site voor meer informatie en vul vandaag nog het inschrijfformulier in!

Miniatuurvoorbeeld

Kan je niet wachten op de Bright VR Awards en wil je nu al een virtuele beleving? Kom dan naar de Samsung Experience Store voor een Gear VR experience. Kijk hier voor de locaties van de stores.