PlayStation 5

PlayStation 5 en nieuwe Xbox: te groot voor je kast?

28 oktober 2020 17:45 Aangepast: 28 oktober 2020 17:50

De PlayStation 5 en Xbox Series S en X liggen binnenkort in de winkels. De eerste exemplaren van de nieuwe spelcomputers zijn aangekomen bij de media. Bright heeft de PS5 ook al binnen. Wat valt op? We bespreken het in de Bright Podcast.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

De komst van de nieuwe generatie spelcomputers is dichtbij. De Xbox Series X en S worden vanaf 10 november geleverd, de PlayStation 5 volgt in Nederland op 19 november. Sommige media hebben al exemplaren in huis voor reviews, dat geldt ook voor Bright.

Voor een review is het nog te vroeg, maar wat valt er op aan het uiterlijk van de nieuwe Xbox en PlayStation 5? 

Ook in het technieuws deze week: de EU dreigt techreuzen met opsplitsing, de nieuwe goedkope OnePlus-telefoons en een opvallende nog niet geactiveerde feature van de iPhone 12.

Luister de podcast:

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Miniatuurvoorbeeld
Kijk ook

Bright pakt de PlayStation 5 en Xbox Series X uit

Tips uit deze aflevering:

Serie: The Mandalorian. Het tweede seizoen van de Star Wars-serie start op zaterdag 30 oktober. Simpelweg het beste dat Star Wars in jaren overkomen is.

Spel: Woonplaatsguesser, een spelletje voor in de browser waarin je zo goed mogelijk moet raden waar in Nederland een bepaalde plaats of gemeente ligt. Hoe dichterbij de echte plek, hoe meer punten. Verrassend lastig, erg leuk om te spelen. Gemaakt door RTL Nieuws-datajournalist Wouter van Dijke.

App: Halide, de allerbeste camera-app voor de iPhone. Wie graag foto's in RAW-formaat neemt en/of meer handmatige controle over zijn foto's wil, heeft met Halide de beste optie. Schitterend, doordacht ontwerp met ijzersterke functies. Gratis te gebruiken, met extra functies voor 11 euro per jaar.

Onderzoek: Dit is waarom (urenlang) gamen goed is voor je kind

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

'AirPods mogelijk op te laden op achterkant iPhone 12'

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van