Ga naar de inhoud
Bright Podcast

'De nieuwe e-bike van VanMoof heeft betweter-knopjes'

De nieuwe VanMoof A5.

In deze Bright Podcast bespreekt David zijn ervaringen met de nieuwe e-bikes van VanMoof. En Floris vertelt over zijn interview met Apple-baas Tim Cook.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Bright-volgers vroegen er al maanden om, maar nu is-ie er: de review van de VanMoof S5 en A5. David mocht de nieuwe e-bikes van het Amsterdamse merk wat langer proberen en vertelt er in deze podcast over.

Ook hoor je meer over ons interview met Apple-topman Tim Cook, dat de hele wereld over ging

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Apple-topman
Lees ook;
Apple-topman Tim Cook: 'Leven zonder AR binnenkort ondenkbaar'

Tips uit deze aflevering:

App: Ventusky. Een uitgebreide weerdienst voor wie precies wil weten hoe warm het overal is, hoeveel neerslag er valt en hoe de wind staat. Erg compleet en handig grafisch vormgegeven. Te gebruiken in de browser maar ook als app voor Android en iOS.

Programma: VPRO Tegenlicht: Voorbij de emoji. In 2016 veranderde Apple de pistool-emoji in een waterpistooltje. De andere bedrijven volgden en iedereen vond het wel een leuk idee. Maar daar schuilt toch een soort van censuur in, vertellen taalkundigen in dit programma. Want het uiterlijk van emoji is toch een soort van afspiegeling van de werkelijkheid. In deze aflevering gaan ze ook langs bij Unicode, de instantie die bepaalt welke emoji er zijn en omschrijft hoe ze er ongeveer uit moeten zien.

Serie: The Old Man. Magnifieke spionageserie met zwaargewichten Jeff Bridges als voormalig CIA-agent en John Lithgow als FBI deputy-director. Was in de VS al eerder verschenen, nu eindelijk te zien in Nederland op Disney+.

Getest:
Kijk ook:
Getest: eindelijk 'natuurlijk' fietsen op de nieuwe VanMoof-ebike

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.