Ga naar de inhoud
Storing bij chatapp Slack

Storing bij zakelijke chatdienst Slack na ruim 5 uur opgelost

Beeld © Getty

De zakelijke chatdienst Slack kampte vandaag wereldwijd met een grote storing. Na meer dan vijf uur meldde het bedrijf dat de problemen waren opgelost.

Veel Slack-gebruikers hadden sinds vanmiddag last van de storing, die pas rond half 9 's avonds helemaal was verholpen. Dat meldde het bedrijf op zijn statuspagina.

Door de storing konden sommige gebruikers niet inloggen op de zakelijke communicatiedienst. Ook konden veel gebruikers momenteel niet of nauwelijks berichten sturen of ontvangen. De storing begon rond 3 uur vanmiddag. De website Downdetector kreeg tienduizenden meldingen over de storing binnen, van over de hele wereld.

Slack raadt gebruikers aan de app opnieuw te laden of de app-cache te legen.  

12 miljoen dagelijkse gebruikers

Slack heeft meer dan 12 miljoen dagelijks actieve gebruikers en ruim 750 duizend organisaties zijn actief op de chatdienst, die vooral wordt gebruikt om medewerkers met elkaar te laten chatten.

Slack
Lees ook:
Slack neemt maatregelen na kritiek op nieuwe chatfunctie

Het is de eerste keer in meer dan een jaar tijd dat Slack grote problemen ondervindt. De vorige grote storing vond plaats in januari 2021. De storing werd toen binnen enkele uren opgelost.

Salesforce
Lees ook:
Salesforce neemt chatdienst Slack over
Bright blok

Meer tech bij Bright:

Luister onze podcast

Kijk onze video's

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter