Ga naar de inhoud
Techbeurs CES 2022

Draagbare Samsung-beamer half februari in Nederland te koop

Samsung brengt de draagbare projector The Freestyle op 13 februari in Nederland uit. De mini-beamer is in 180 graden te draaien en is ook als slimme speaker of sfeerverlichting te gebruiken.

De draagbare full-hd-projector The Freestyle is volgens Samsung "gericht op GenZ en millennials". De beamer is tot 180 graden te draaien, zodat beelden in de 1080p-resolutie behalve op muren ook op tafels, vloeren of plafonds zijn te tonen. 

De projectie kan een grootte hebben van 30 tot 100 inch. De beelden passen zich op elk oppervlak automatisch aan zodat ze scherp en horizontaal zijn. De lichtsterkte is 550 lumen.

Verlichting en speaker

Als hij geen videobeelden laat zien, is The Freestyle als sfeerverlichting te gebruiken met zijn doorschijnende lensdop. Ook werkt hij als slimme speaker, voorzien van een dubbele passieve subwoofer en geluid in 360 graden.

The Freestyle weegt 830 gram en is volgens Samsung bedoeld om overal mee naartoe te kunnen nemen. Voor portable gebruik moet hij via usb-c worden aangesloten op een externe accu. De beamer is compatibel met accu's met USB-PD met een minimaal uitgangsvermogen van 50W/20V.

Kan
Kijk ook
Kan deze 4K Xiaomi-beamer je tv vervangen?

Smart tv-functies

De projector heeft dezelfde smart-tv-functies als Samsung-tv's, zoals apps voor streamingdiensten en het casten van beelden vanaf mobiele apparaten.

The Freestyle werkt zowel met Android als iOS-apparaten samen en biedt ook ondersteuning voor spraakassistenten. Er is ook een hdmi-poort aanwezig.

In Nederland is de draagbare projector vanaf 13 februari verkrijgbaar voor 999 euro.

Bright blok

Bright is verhuisd naar Bright.nl

Nieuwe artikelen van Bright zijn voortaan te vinden op Bright.nl.

Kijk ook onze video's op YouTube.

En luister onze podcast.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl