Virtuele wachtrij

Tot uur wachttijd bij Pathé voor kaartjes nieuwe Spider-Man-film

09 december 2021 17:27 Aangepast: 09 december 2021 18:03
Beeld © Sony Pictures

Marvel-fans die snel online een bioscoopkaartje willen scoren voor de nieuwe film Spider-Man: No Way Home moeten geduld hebben. Bij Pathé komen ze in een digitale wachtrij terecht.

Vandaag is de kaartverkoop gestart voor Spider-Man: No Way Home, die op 16 december in premiere gaat in Nederland. Wie een bioscoop en tijd uitkiest op de site van Pathé, komt daarna in een wachtrij terecht. De wachttijd voordat je het kaartje kan kopen is momenteel 45 minuten tot een uur. De bioscoop meldt dat de wachtrij is ingesteld om overbelasting van de site te voorkomen.

"De animo voor Spider-Man: No Way Home overtreft al onze verwachtingen", stelt Pathé in een reactie. "Er zijn inmiddels al duizenden tickets verkocht." De woordvoerder wijst op de huidige corona-maatregelen, waardoor ook bioscopen om 17:00 dicht moeten en minder bezoekers per zaal mogen toelaten. "De problemen met de website worden momenteel opgelost", aldus Pathé.

Hooggespannen verwachtingen

Spider-Man: No Way Home is de derde Spider-Man-film met Tom Holland in de titelrol en de vijfde Marvel-bioscoopfilm sinds de hit Avengers: Endgame. De verwachtingen rond de film zijn hooggespannen, mede omdat acteurs Willem Dafoe, Alfred Molina en Jamie Foxx hun rollen als slechteriken Green Goblin, Doctor Octopus en Electro weer oppakken. Opvallend is dat die acteurs die rollen speelden in oudere Spider-Man-films, met Tobey Maguire en Andrew Garfield in de titelrol.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bright Stream Guide 2021

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van