Android

Google roept meditatie-app Balance uit tot beste app van het jaar

29 november 2021 19:30
Beeld © Google

Meditatie-app Balance is door Google uitgeroepen als beste app van het jaar, terwijl Pokémon Unite de beste game in de Play Store is.

Voor Android-gebruikers heeft Google de beste apps en games van het jaar gekozen. Volgens het bedrijf bieden deze apps een "positieve bijdrage aan de cultuur", met dit jaar een opvallende rol voor apps die persoonlijke groei motiveren. 

Zo wordt Balance uitgeroepen tot beste app van 2021. Balance biedt een coach om te helpen met mediteren. Andere apps die Google noemt zijn onder andere Moonly om te leven in het ritme van de maan, Rabbit om ons gedrag bij te houden en Empathy om verlies te verwerken. 

Games

Pokémon Unite wordt uitgeroepen tot beste game van het jaar. Volgens Google biedt de game dynamische gameplay en is het goed dat spelers op verschillende platformen met elkaar kunnen spelen. Andere games die Google uitlicht zijn onder andere Donut County, Inked, Crash Bandicoot: On the Run! en League of Legends: Wild Rift.

Ook Android-gebruikers mochten stemmen. Die kiezen streaming-app Paramount+ als beste app van het jaar en Garena Free Fire MAX als beste game van het jaar.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van