Geen doekjes om winden

Apple komt met eigen poetsdoekje voor beeldschermen: 25 euro

19 oktober 2021 13:23 Aangepast: 19 oktober 2021 14:09
Het poetsdoekje: 25 euro schoon aan de haak. Beeld © Apple

Nieuwe AirPods, MacBooks, iPhones en iPads: Apple kondigde de afgelopen weken zijn nieuwste producten met veel bombarie aan. Stilletjes kwam het bedrijf ook met een eigen poetsdoekje, voorzien van een Apple-logo.

Producten van Apple zijn vaak prijzig, zoals de maandag onthulde nieuwe MacBook Pro: die kost tussen de 2249 en 6839 euro. Zo'n apparaat wil je tijdens het schoonmaken niet beschadigen, dus raadt Apple het gebruik van 'een zachte, pluisvrije doek' aan. Wat voor zachte doek dan precies? Nou, het poetsdoekje van Apple zelf bijvoorbeeld.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Apple kondigt nieuwe MacBook Pro's aan

Apple heeft het poetsdoekje à 25 euro maandag stilletjes toegevoegd aan zijn winkel, naast de nieuwe AirPods en nieuwe MacBook Pro's, zo ontdekte 9to5Mac. "Met dit zachte en niet-schurende poetsdoekje maak je alle Apple-schermen veilig en efficiënt schoon, bijvoorbeeld die met glas met nanotextuur", stelt de beschrijving op de Apple-site.

Het doekje is lichtgrijs en voorzien van een Apple-logo. Verder is onduidelijk op welke manier het doekje verschilt van een regulier microvezeldoekje. Dat er verschil is. ligt overigens wel voor de hand. Zo levert Apple al langer een speciale poetsdoek bij zijn Pro Display XDR, een professioneel beeldscherm met nanotextuur-glas tegen spiegelingen, dat 6499 euro kost.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Apple onthult nieuwe AirPods: kortere steeltjes, langere accuduur

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van