Apple Watch Series 7

Nieuwe Apple Watch volgende week vrijdag verkrijgbaar

04 oktober 2021 15:59 Aangepast: 04 oktober 2021 16:40
Apple Watch Series 7

Apple heeft onthuld dat de Apple Watch Series 7 vanaf vrijdag 15 oktober verkrijgbaar is. Ook de Nederlandse prijzen zijn nu bekend.

Apple kondigde de nieuwe versie van zijn smartwatch aan tijdens een event in september, maar zei toen nog niet wanneer de Apple Watch Series 7 precies verkrijgbaar zou zijn. Het bedrijf sprak alleen van "later dit najaar". Maandagmiddag heeft Apple de releasedatum onthuld: 15 oktober. De pre-order start komende vrijdag om 2 uur 's middags.

De Nederlandse prijzen beginnen bij 429 euro voor het 41 mm-model. De 45mm-variant kost 459 euro. De huidige Apple Watch-bandjes passen ook op de nieuwe modellen. 

Meer schermruimte

De nieuwe Apple Watch heeft een iets groter schermpje, dat 20 procent meer schermruimte biedt, en kan sneller opladen. De Apple Watch Series 7 is behalve waterdicht ook stofbestendig.

De nieuwe versie werkt met dezelfde chip als de voorganger Series 6 en ook de batterij is hetzelfde. Het horloge is er nu ook in de nieuwe kleuren groen, 'middernacht' en 'sterrenlicht'.

Miniatuurvoorbeeld
Kijk ook

Reactie na Apple-event: iPhone 13, nieuwe Apple Watch en iPads

Apple Watch met 4G nog niet in Nederland

Het is nog altijd niet bekend wanneer de 4G-versie van de Apple Watch in Nederland verkrijgbaar zal zijn. KPN heeft onlangs gezegd dit Apple Watch-model, dat werkt met een eSIM, te zullen ondersteunen, maar onduidelijk blijft wanneer de Nederlandse introductie plaatsvindt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

KPN gaat Apple Watch met 4G ondersteunen

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van