Premiejagers

Nieuwe Star Wars-reeks Book of Boba Fett start op 29 december

29 september 2021 21:29 Aangepast: 29 september 2021 21:35
Beeld © Disney

The Book of Boba Fett, de nieuwe Star Wars-serie van Disney, is vanaf 29 december elke week te zien via Disney+.

The Book of Boba Fett zal net als de meeste Star Wars- en Marvelseries wekelijks worden uitgezonden, op woensdagen. Het was al langer bekend dat deze ergens in december van dit jaar zou starten. 

Het verhaal rond het geliefde personage werd eind vorig jaar als verrassing aangekondigd aan het einde van de populaire serie The Mandalorian. De nieuwe reeks Book of Boba Fett zal zich richten op de titulaire premiejager, die sinds de film The Empire Strikes Back (1980) een populaire verschijning is in Star Wars.  

Miniatuurvoorbeeld
Nieuwe reeks

Opnames Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi starten volgende maand

Terugkeer naar Tatooine

De serie wordt geproduceerd door The Mandalorian-producenten Jon Favreau en Dave Filoni en regisseur Robert Rodriguez. Temuera Morrison en Ming-Na Wen spelen respectievelijk Boba Fett en Fetts partner Fennec Shand.

In de serie keren Shand en Fett terug naar woestijnplaneet Tatooine. Ze willen het voormalige territorium van de gestorven krijgsheer Jabba the Hutt overnemen.

Voor volgend jaar staan nog eens twee Star Wars-series in de planning. Andor is een thrillerreeks rond spion Cassian Andor, die stierf aan het einde van de film Rogue One. Daarnaast moet de lang verwachtte serie Kenobi in 2022 eindelijk te zien zijn. Ewan McGregor vertolkt daarin opnieuw de titelrol van de oude Jedi-meester, die hij voor het eerst speelde in The Phantom Menace (1999).  

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van