Nieuwe Apple-oordopjes

Apple onthult nieuwe draadloze Beats-oordoppen

14 juni 2021 18:23 Aangepast: 16 juni 2021 16:13

Apple heeft de nieuwe draadloze oordoppen van het eigen koptelefoonmerk Beats onthuld. Het design van de oordopjes wijkt af van dat van de bekende AirPods.

De nieuwe in-ear bluetooth-oordoppen Beats Studio Buds zijn vanavond in de Apple Store verschenen, voor 149,95 euro. De nieuwe draadloze oordopjes zijn volgens Apple 'later deze zomer' verkrijgbaar. Apple weet nog geen exacte datum voor de Nederlandse introductie.

De Beats Studio Buds beschikken over ruisonderdrukking en een transparantiemodus, die omgevingsgeluid alsnog laat horen als dit nodig is. De accuduur van de Beats Studio Buds is 5 uur als de actieve ruisonderdrukking of de transparantiemodus aan staat, en 8 uur als deze uit staan. De oplaadcase biedt een totale accuduur van 24 uur. 

Waterbestendig

Apple levert bij de Beats Studio Buds drie zachte, siliconen oortips mee. De oordopjes hebben de IPX4-classificatie voor zweet- en waterbestendigheid, waardoor ze tegen een plens water kunnen (minstens 10 minuten lang). 

Apple heeft al veel succes met zijn AirPods-lijn aan draadloze oordoppen. De nieuwe Beats-oordoppen wijken af met een in-ear ontwerp, zonder de bekende steeltjes van de AirPods, en ze zijn voorzien van het Beats-logo. De oordoppen zijn behalve in het wit ook beschikbaar in zwart en rood. 

De Beats Studio Buds gebruiken niet de Apple H1-chip zoals de AirPods. Daardoor kun je ze niet automatisch koppelen met alle Apple-apparaten met jouw iCloud-account. Je moet ze los met een apparaat koppelen.  

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Deze varende drone zit vol met technologie

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van