Beats Studio Buds

Weer een topsporter gespot met onaangekondigde Apple-oordoppen

11 juni 2021 18:24 Aangepast: 11 juni 2021 18:30
Alex Morgan draagt nog niet aangekondigde Beats-oordoppen. Beeld © Instagram/Alex Morgan

De door Apple nog niet onthulde draadloze oordoppen Beats Studio Buds zijn opnieuw gespot, dit keer in de oren van de Amerikaanse profvoetbalster Alex Morgan.

Morgan draagt de nieuwe oordoppen van Apple-merk Beats op een foto op haar Instagram-pagina, meldt 9to5Mac. Het logo van Beats is duidelijk te zien op de oordoppen, die niet lijken op op de twee huidige draadloze oordoppen van het merk.

Het is de tweede keer dat de onaangekondigde Beats-oordoppen op deze manier te zien zijn. Profbasketballer LeBron James plaatste twee weken geleden een foto op Instagram waarop hij dezelfde witte oordoppen met Beats-logo draagt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Draadloze Beats-oordoppen opgedoken in bètasoftware Apple

Kleiner dan AirPods

Bovendien lekte Beats-eigenaar Apple het uiterlijk van de oordoppen zelf ook al uit. In een bètaversie van iOS werden onlangs afbeeldingen van de Beats Studio Buds gevonden. Die afbeeldingen komen overeen met de gelekte foto's.

Uit dat iOS-lek werd ook duidelijk dat de oordoppen naast wit ook in zwart en rood beschikbaar zullen komen. De Beats Studio Buds hebben in tegenstelling tot de AirPods van Apple geen steeltjes en ook geen draad of oorbevestiging zoals de huidige draadloze Beats-oordoppen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Apple onthult nieuwe functies AirPods en Apple Watch

Veel AirPods Pro-eigenschappen

De nieuwe in-ear oordoppen van Beats zouden veel eigenschappen delen met de AirPods Pro. Zo zouden de oordoppen actieve ruisonderdrukking hebben en handsfree via het commando 'Hé Siri' bediend kunnen worden. Oordoppen en koptelefoons van Beats hebben dezelfde chips als AirPods, waardoor ze snel gekoppeld kunnen worden en zaken ondersteunen als ruimtelijk geluid, onlangs toegevoegd aan Apple Music.

Het is niet niet bekend wanneer de nieuwe Beats-oordoppen officieel aangekondigd zullen worden, en wat ze gaan kosten.

Apple hield afgelopen week een grote presentatie over de aanstaande software-updates, maar het bedrijf sprak daarbij niet over nieuwe apparaten. 

Luister ook de Bright Podcast over het Apple-event WWDC:

Bright blok

Volg Bright ook op:

Instagram en TikTok

Twitter en Facebook

Discord en Spotify

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van