Bright Podcast ūüé§

Apple-event WWDC: ouderwetse Apple-magie?

09 juni 2021 21:00 Aangepast: 10 juni 2021 09:53
iPad en Mac zijn straks naadloos met √©√©n muis te bedienen. Beeld © Apple

Apple onthulde deze week de nieuwe versies van iOS, macOS, iPadOS en meer. In deze Bright Podcast pikken we de krenten uit de pap: waar kijken we zelf het meest naar uit? En wat stelde er teleur?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

De Worldwide Developers Conference (WWDC) is jaarlijks het evenement waarop Apple de nieuwste versies van al zijn besturingssystemen presenteert. Wat er allemaal is onthuld, kan je zien in onze nieuwste video en lezen in meerdere artikelen. In deze podcast kijken we naar onze persoonlijke favorieten van alle nieuwe features en bespreken we ook wat er een beetje tegenviel.

Verder aandacht voor: Amazon-baas Jeff Bezos gaat de ruimte in, de nieuwe Sony-oordoppen en mogen Nederlandse scholen geen Google-diensten meer gebruiken?

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Muzieksite/app: Poolsuite.fm, een muziekdienst die totaal in de jaren 80 is blijven hangen. Met nieuwe zomerse muziek die op de 80's is ge√Įnspireerd. De verschillende afspeellijsten vind je in een interface die zo is weggelopen van een oude Macintosh. Dat gaat heel ver: je komt voor de muziek, je blijft voor de sfeer en de interface.

Serie: Loki. De nieuwste Marvel-serie op Disney+ richt zich op Loki, de kwaadaardige broer van Thor. Althans, in de films ontdooit hij maar deze serie richt zich op de gemene Loki die we kennen uit de vroege Avengers-films. Hij ontsnapte met de Tesseract, nu zien we eindelijk wat er verder gebeurde.

Podcast: Leven volgens K. Schippers. Deze aflevering van de Radio 1 Docs-podcast is een gesprek tussen schrijver K. Schippers en komiek Ronald Snijders. Schippers vertelt over zijn ziekte, Laurel & Hardy, toeval, de geluiden in zijn hoofd en zijn misschien wel op handen zijnde verdwijning.

Niks missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van