Bright Podcast ūüé§

Koopgids-update: de beste nieuwe smartphones

12 mei 2021 19:31 Aangepast: 12 mei 2021 19:40

Onze koopgids Bright Stuff heeft weer een grote update gehad. We bespreken de nieuwe smartphones die we aanraden, de nieuwe laptops van LG en we blikken vooruit op de tv's en oordoppen die we gaan testen.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

In deze aflevering praten we over alle nieuwe producten die we in onze koopgids Bright Stuff hebben gezet, of nog gaan zetten. De beste smartphones, laptops, tv’s, koptelefoons: we blijven de beste keuzes van allerlei gadgets op een rijtje zetten. Bij de smartphones valt op hoe goed de betaalbare telefoons tegenwoordig zijn geworden.  

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Film: De Oost, een Nederlandse film van Jim Taihuttu over de Indonesische Onafhankelijksheidoorlog tussen 1946 en 1949, de 'politionele acties' van de KNIL-troepen en in het bijzonder legerkapitein Raymond Westerling. Films over de Tweede Wereldoorlog zijn er al genoeg, dit conflict wordt een stuk minder belicht. Vanaf 13 mei op Amazon Prime Video.

Serie: TRECX, een absurdistische serie in de stijl van Jiskefet, met Jiskefet-oudgediende Michiel Romeyn in de hoofdrol. Bijna alleen maar vreemde sketches zonder duidelijke clou, een heerlijke mix van verbijstering en gekke humor. Te zien op Amazon Prime Video.

Podcast: Absolutely Mental, de nieuwe podcast van komiek Ricky Gervais die belt met neurowetenschapper en filosoof Sam Harris. Elke aflevering begint met vragen van Gervais die te maken heeft met de chaos van het moderne leven en de wetenschap daar achter. Zoals: waarom dromen we? Gaan robots ons vervangen? Waarom zijn we bang voor de dood? Hoe gaat onze beschaving eindigen? Zware thema’s op een lichte toon besproken, en leerzaam. Met de aanstekelijke lach van Gervais, daar krijg je nooit genoeg van. Deze podcast van elf afleveringen is betaald en kost 15 dollar.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van