Ga naar de inhoud
Koopgids

Dit zijn de beste smartphones van het moment

We hebben onze koopgids Bright Stuff bijgewerkt met de negen nieuwe smartphones die we aanraden. Van budgettoestellen tot toptelefoons.

In onze Bright Stuff-koopgidsen noemen we de drie beste producten in allerlei categorieën, zoals onze favoriete e-bikesslimme deurbellen of tablets. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Dit keer zijn de smartphones aan de beurt – onze 'primo gizmo' en daarom uitgesplitst in vijf categorieën. Zo zie je voor elke prijs de beste drie telefoons. Deze zijn erbij gekomen:

» Xiaomi Mi 11 Ultra: eindelijk brengt Xiaomi de Ultra-uitvoering van zijn telefoons ook in Nederland uit. Oppassen voor Samsung: dit is een geduchte concurrent

» OnePlus 9 Pro: met de 9 Pro verstevigt OnePlus zijn plek als volwassen smartphonemaker. Verrassend? Nee. Heel fijn? Zeker!

» OnePlus 9: de OnePlus 9 is een klassieke OnePlus, veel telefoon voor een lage prijs, met wat concessies om rekening mee te houden.

» Samsung Galaxy Note 20: de Galaxy Note 20 blijft een vlaggenschip voor Samsung, maar maar is in de loop der jaren toch wat betaalbaarder geworden.

» Poco F3: het goedkopere dochtermerk van Xiaomi blijft verbazen met hoogwaardige specificaties voor erg scherpe prijzen.

» Galaxy A52 4GSamsung wordt steeds beter in het bedienen van zo'n beetje elk prijspunt en vooral de A52 is een schot in de roos, met de beste prijs-kwaliteitverhouding van dit moment.

» Nokia 5.4: een betrouwbaar, degelijk toestel zonder toeters en bellen voor een prima, scherpe prijs.

» Poco X3 Pro: doet wat een Poco hoort te doen, veel bieden voor weinig geld. Snel, groot, goed scherm en een forse accu.

» Motorola Moto G30: een prima gebalanceerde budgettelefoon, zoals we van Motorola gewend zijn. Een scherpe prijs met de bekende concessies.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Luister ook onze podcast over deze grote smartphone-update:

Bright blok

Meer tech bij Bright:

Luister onze podcast

Kijk onze video's

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter