Ga naar de inhoud
Bright Podcast 🎤

E-bikes zijn nu spannender dan ooit

Het aanbod e-bikes is enorm gegroeid, terwijl de vraag erg snel is gestegen. Met Brights e-bike-expert David Lemereis bespreken we de trends. En wat is er verbeterd aan de nieuwe e-bikes?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Waarom heeft onze koopgids Bright Stuff nu twee subcategorieën met e-bikes, en wat zijn de zes elektrische fietsen die je volgens ons het beste kan kopen? Dat en meer in deze aflevering van de Bright Podcast.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Overzicht:
Lees ook
Overzicht: alle e-bikes die we hebben getest

Tips uit deze aflevering:

Boek: The Code Breaker, het nieuwste boek van Steve Jobs-biograaf Walter Isaacson. Vertelt op een begrijpelijke manier over CRISPR, stukjes code die in DNA zitten. Door die code te ontcijferen, kan het menselijk gen worden aangepast. Dat biedt grote mogelijkheden; CRISPR is bijvoorbeeld gebruikt bij de ontwikkeling van het COVID19-vaccin van Pfizer. Het boek richt zich op scheikundige Jennifer Doudna, die in 2020 de Nobelprijs voor de Scheikunde won voor haar ontdekkingen rond CRISPR.

Film: The Mitchells vs. The Machines, een animatiefilm over een moderne familie die het opeens moet opnemen tegen een wereldovername van robots. Gemaakt door regie-duo Phil Lord een Christopher Miller, bekend van Cloudy with a Chance of Meatballs, The Lego Movie en 21 Jump Street. Grappig is het dus sowieso, vanaf 30 april te zien op Netflix.

Serie: For All Mankind op Apple TV+. Een ruimte-serie in een alternatief universum, waarin niet de Amerikanen maar de Russen als eerste op de maan landden. En dus gaat de space race door, met alle gevolgen en technische ontwikkelingen van dien. Slim, spannend en meeslepend. We tipten de serie al eerder, nu is het tweede seizoen ten einde en de seizoensfinale is één van de sterkste van de afgelopen tijd.

Film: Nomandland, de winnaar van de Oscars voor beste film, beste regie en beste vrouwelijke hoofdrol. Een film van de Chinese regisseur Chloé Zhao met Frances McDormand als moderne nomade die door Amerika trekt in een busje. Vanaf 30 april te zien op Disney+.

App: Moofer, de app die we bespraken bij het e-bike-onderdeel. De app biedt VanMoof-eigenaren meer opties dan de officiële app, zoals de mogelijkheid om op eigen risico de hogere snelheid weer in te schakelen. Kost een tientje voor iPhone en Android.

Kijk ook: E-bike kopen? De verschillen tussen elektrische fietsen.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.