Van onze partner Asus

Deze laptop heeft een tweede scherm

26 maart 2021 12:00 Aangepast: 29 maart 2021 09:22
Beeld © Asus

Deze Asus Zenbook Duo 14 heeft een tweede scherm dat omhoog komt bij het openen van de laptop. Het extra 12,7 inch Screenpad Plus gebruik je voor multitasken en kan van pas komen bij foto- en videobewerking.

Bij het openklappen van de nieuwe Asus Zenbook Duo 14 (UX482) wordt het toetsenbord een beetje van de ondergrond getild, zodat je vingers automatisch dichter bij de toetsen komen. Maar dat is niet het enige wat gelift wordt: het tweede scherm, de Screenpad Plus, schuift boven het toetsenbord uit naar voren.

Door de hoek van 7 graden lijkt het hoofdscherm ‘door te lopen’ in het tweede scherm en krijg je minder reflecties van lichtbronnen. Daar komt bij dat de laptop zo meer ‘open’ staat, waardoor je laptop beter kan koelen tijdens zware processen. De ingebouwde Harman Kardon-speakers gebruiken die extra ruimte als extra klankkast voor een mooier geluid.

Snel opladen 

De Zenbook Duo 14 is EVO gecertificeerd. Dat betekent onder andere dat de laptop in minder dan een seconde van standby naar ‘aan’ gaat en de Zenbook met 30 minuten opladen 4 extra uren aan batterijduur levert.

Dit zijn de belangrijkste specs van de Asus Zenbook Duo 14:

Processor: Intel Core i7

Grafische kaart: NVIDIA GeForce MX450

Werkgeheugen: tot 32 GB 

Opslag: 1 TB SSD

Prijs: vanaf 1799 euro

Bekijk de video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van