Speel thuis

Sony biedt indiegames en Horizon Zero Dawn tijdelijk gratis aan

17 maart 2021 20:27 Aangepast: 17 maart 2021 23:27

Sony geeft opnieuw tien games weg aan PlayStation-gebruikers, waaronder blockbuster Horizon Zero Dawn van het Nederlandse Guerrilla Games.

De weggeefactie is onderdeel van het Play At Home-programma van de tech- en gamegigant. Het programma werd afgelopen jaar aangekondigd. Momenteel is het mogelijk om onder andere Ratchet and Clank gratis te downloaden.

Indiegames als puzzelgame The Witness, Abzû, Subnautica, Rez Infinite  en Enter the Gungeon zijn vanaf donderdag 25 maart gratis op PlayStation te vinden. Horizon Zero Dawn volgt enkele weken later, op 19 april, vanaf 5 uur 's ochtends.

Miniatuurvoorbeeld
Thuisblijven

Sony biedt gratis PlayStation-games voor thuisblijvers

Gratis anime

De games zijn gratis te downloaden tot respectievelijk 23 april en 15 mei. Daarnaast biedt PlayStation een gratis trial op Wakanim, zijn streamingdienst voor Japanse anime, van 25 maart tot 22 april.

In eerste instantie liep het Play at Home programma alleen in april van vorig jaar. Toen werden de games Journey en Uncharted: The Nathan Drake Collection gratis op het platform aangeboden.

Begin dit jaar maakte Sony bekend dat het programma opnieuw werd opgestart, van maart tot juni 2021. Je hebt geen abonnement nodig om de games te downloaden.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech en gadgets op:

Instagram en TikTok

Twitter en Facebook

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van