Bright Podcast 🎤

Laptops zijn weer spannend

24 februari 2021 19:29 Aangepast: 24 februari 2021 19:36
Beeld © Lenovo

Laptops zijn in de basis altijd hetzelfde: een scherm en een toetsenbord met een scharnier ertussen. Wel is de rol van de laptop veranderd en nieuwe innovaties brengen de laptop nog een stap verder. We praten over vernieuwende laptops in deze Bright Podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Bright testte deze week de innovatieve Lenovo Thinkpad 1X Fold, de eerste laptop met een vouwbaar scherm. Ook raden we vier nieuwe laptops aan in onze koopgids Bright Stuff. Onze keuzes zijn een stuk traditioneler. Dan rijst de vraag: zijn saaie laptops niet eigenlijk beter?

In het technieuws deze week:

Spotify krijgt een abonnement met betere audiokwaliteit (hoor jij het verschil?)

Tekort PlayStation 5 duurt nog maanden

Star beschikbaar op Disney+

Luister de podcast:

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Volg ons op Clubhouse: zoek op BrightNL

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Bright Stuff: vier nieuwe laptops in onze koopgids

Tips uit deze aflevering:

Chrome-extensie: Audiblogs. Geen zin of tijd om een lang Engelstalig artikel te lezen? Je kan er naar luisteren, door ze met één klik door te sturen naar je favoriete podcast-app. Daar leest een computerstem de artikelen aan je voor. De audio komt als RSS-feed in elke podcast-app binnen. Het werkt ook wel in het Nederlands, maar dan klinkt de stem minder goed.

Video: De relatie tussen de VS en China uitgelegd op basis van een aantal simpele stellingen, door een professor die er alles vanaf weet. De relatie tussen de landen is belangrijk op techgebied: veel populaire gadgets zijn een samenkomst van Amerikaanse en Chinese arbeid.

Docu: Força Koeman op Videoland. Een driedelige docu waarin we de familie Koeman volgen, terwijl Ronald coach van FC Barcelona wordt. Boeiende, persoonlijke inzichten in misschien wel de meest begeerde trainersbaan.

Serie: For All Mankind op Apple TV+. Een ruimtevaartserie die een alternatieve geschiedenis vertelt. Namelijk: wat als de 'space race' tussen de Amerikanen en Russen nooit zou zijn gestopt? Een boeiende gedachte die in tot in detail wordt uitgewerkt in deze sterke, spannende serie waar het tweede seizoen net van begonnen is. Met zelfs een Nederlands tintje.

Miniatuurvoorbeeld
Kijk ook

Getest: de eerste laptop met een opvouwbaar scherm

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van