Ga naar de inhoud
Bright Podcast 🎤

Tv-abonnement opzeggen: lastiger dan het lijkt

Steeds meer Nederlanders willen hun tv-abonnement opzeggen. Maar wat scheelt dat per maand? En is het eigenlijk wel zo makkelijk gedaan? In deze podcast bespreken we de perikelen bij de providers.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Steeds meer Nederlanders overwegen om hun tv-abonnement op te zeggen. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan, door de manier waarop grote providers de tv-pakketten en de internetabonnementen combineren. Opzeggen van het tv-pakket of wisselen van provider kan soms wel flink wat geld schelen, maar het hangt af van het aanbod en de concurrentie op jouw locatie. En is het niet hoog tijd voor meer concurrentie op de kabel? We bespreken het in deze Bright Podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Meer
Lees ook
Meer Nederlanders overwegen opzeggen tv-abonnement

Tips uit deze aflevering:

Muziek: LEGO White Noise, achtergrondgeluid voor tijdens het leren, werken of relaxen. Niet van de natuur, maar van allerlei LEGO-geluiden. Vreemd, maar verrassend rustgevend.

Films: Marvel Cinematic Universe in chronologische volgorde. Disney+ heeft in zijn Marvel-kanaal al zijn superheldenfilms op verschillende manieren gerangschikt, waaronder een playlist op chronologische volgorde, met als eerste Captain America. Leuke manier om te kijken, en er vallen allemaal nieuwe dingen op.

Film: Locke, een film uit 2013 met Tom Hardy die zich volledig afspeelt in de auto van de hoofdpersoon.

Game: Control Ultimate Edition, de mysterieuze thrillergame uit 2019 is opnieuw uitgebracht voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Nu met 4K 60fps, of 30fps met raytracing. Beide opties zijn een enorme verbetering, de dlc zit er nu bij inbegrepen en voor consolegamers is dit veruit de beste versie om te kopen. In februari bovendien gratis op PS+, ook te koop voor Xbox.

Video: Hoe slimme algoritmes Nederland minder zout maken. Zonder maatregelen zorgen grote zeesluizen ervoor dat veel zout water Nederland binnenstroomt. Slimme software helpt de bedienaars de sluizen op het juiste moment open en dicht te doen. Merijn legt je uit hoe dat werkt.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl