Ga naar de inhoud
Techbeurs CES 2021

LG onthult nieuwe lichte laptops met lange accuduur

LG heeft vijf nieuwe laptops in zijn dunne en lichte Gram-lijn aangekondigd. De laptops hebben onder meer de nieuwste 11e generatie Intel-chips.

LG heeft drie nieuwe laptops aangekondigd, met schermen van 14, 16 en 17 inch. Daarnaast zijn er twee hybride laptops die ook als tablet te gebruiken zijn, met schermen van 14 en 16 inch. De LG Gram-laptops zijn allemaal voorzien van een 11e generatie Intel-chip, en zijn daarmee voorzien van Iris Xe-graphics en LPDDR4x-werkgeheugen.

Hoger scherm

De nieuwe laptops hebben een 16:10-scherm, dat wat hoger is dan het 16:9-scherm dat de meeste laptops hebben. De 14-inch modellen hebben een resolutie van 1920 x 1200 pixels, de rest heeft een resolutie van 2560 x 1600 pixels.

De toetsenborden en trackpads zijn volgens LG ook wat groter op de nieuwe modellen dan op voorgaande laptops. De accuduur van de grotere modellen komt volgens LG op een maximum van 19,5 uur, bovengemiddeld lang voor een laptop.

LG heeft nog niet bekendgemaakt wat de nieuwe laptops kosten en wanneer ze op de markt komen in Nederland.

Techbeurs CES 2021

Veel grote fabrikanten kondigen de komende dagen hun nieuwe producten aan tijdens de (virtuele) techbeurs CES. Luister de Bright Podcast voor onze verwachtingen.

Sony
Lees ook:
Sony kondigt Bravia-tv's voor 2021 aan: vijf nieuwe modellen
Bright blok

Bright is verhuisd naar Bright.nl

Nieuwe artikelen van Bright zijn voortaan te vinden op Bright.nl.

Kijk ook onze video's op YouTube.

En luister onze podcast.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl