Samsung Galaxy S21

Samsung kondigt event aan voor onthulling Galaxy S21

04 januari 2021 10:23 Aangepast: 08 januari 2021 14:11

Samsung heeft bevestigd dat het op 14 januari een evenement houdt. Dan worden hoogstwaarschijnlijk de nieuwe Galaxy S21-toestellen aangekondigd.

Er gaan al maanden geruchten over een evenement in januari, nu heeft Samsung een uitnodiging verstuurd voor zijn evenement 'Galaxy Unpacked 2021' op 14 januari. Titel van de presentatie is 'Welcome to the Everyday Epic', vermoedelijk een verwijzing naar de Galaxy S21: tussen de vouwtelefoons van Samsung het meest krachtige reguliere toestel.

Nadrukkelijk zegt Samsung overigens niet dat het evenement draait om een nieuwe Galaxy S-telefoon, en ook de naam S21 is nog niet officieel. Toch zijn zowel de naam als de vroege verschijning de afgelopen maanden vaak in geruchten voorbij gekomen. Eerdere Galaxy S-toestellen verschenen in februari of maart.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Samsung Galaxy S21 weer gelekt: nieuw camera-eiland te zien

Nieuwe camera

De uitnodiging bevat ook een wazige afbeelding van een rechthoek met drie cirkels. Vermoedelijk is dat de nieuwe cameramodule van de S21-modellen, de grootste uitwendige verandering ten opzichte van de S20-lijn die op gelekte afbeeldingen is de te zien. De nieuwe cameramodule heeft drie lenzen onder elkaar, en loopt over in de bovenhoek van de telefoon. Er worden drie S21-modellen verwacht: de S21, S21+ en S21 Ultra.

Het Samsung Galaxy Unpacked-evenement is op 14 januari als livestream te volgen via de site van Samsung, vanaf 16:00 uur Nederlandse tijd.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van