Inflatiecorrectie

T-Mobile verhoogt abonnementsprijzen met 1,6 procent vanaf 2021

22 december 2020 16:01
Beeld © AFP

T-Mobile verhoogt de vaste maandkosten van de meeste abonnementen per januari 2021 met 1,6 procent, vanwege de inflatie.

Het percentage van 1,6 procent is het inflatiepercentage dat is vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek, meldt het bedrijf. De verhoging gaat bij de meeste abonnees van T-Mobile per 1 januari 2021 in.

Alle mobiele abonnementen die na 5 december 2010 nieuw aangesloten of verlengd zijn, krijgen een maandelijkse verhoging van 1,6 procent. Behalve als het mobiele abonnement is ingegaan na 1 oktober 2020: dan is er volgens T-Mobile te weinig tijd verstreken. Voor T-Mobile Thuis-abonnementen geldt dat klanten die na 1 oktober 2020 hebben aangevraagd, geen prijsverhoging krijgen.

De inflatiecorrectie wordt ook niet berekend voer aanvullende mobiele diensten zoals Deezer en Videoland, de maandelijkse betaling voor een telefoon bij een abonnement, extra TV-pakketten en beltarieven voor vast Bellen. Sommige andere providers voerden in mei een inflatiecorrectie uit, zoals KPN en Ziggo.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van