Ga naar de inhoud
Star Wars

The Book of Boba Fett wordt nieuwe Star Wars-serie op Disney+

Naast de waslijst aan nieuwe films en series staat er nog een nieuwe Star Wars-show op de planning. The Book of Boba Fett gaat in december 2021 van start.

Dat heeft Disney op Twitter bekendgemaakt

Een teaser voor nieuwe tv-serie zat al aan het einde van de laatste aflevering van The Mandalorian verwerkt, maar het was tot nu toe onduidelijk of The Book of Boba Fett de naam van het nieuwe seizoen van die serie, of een compleet nieuwe serie zou worden.

Dat is met de aankondiging inmiddels wel duidelijk. De nieuwe show zal zich rond de gebeurtenissen in The Mandalorian afspelen. 

The Book of Boba Fett volgt de premiejager die in The Empire Strikes Back al werd geïntroduceerd. De serie wordt geproduceerd door Jon Favreau, Dave Filoni, ook al producenten van The Mandalorian, en door regisseur Robert Rodriguez.

Veel Star Wars in 2021

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Temuera Morrison en Ming-Na Wen, die in de voorgaande serie ook al Boba en Fennec Shand speelde. Vermoedelijk blijkt in de komende maanden welke acteurs nog meer bij het project zijn betrokken.

De serie wordt ongeveer tegelijk met seizoen 3 van The Mandalorian uitgezonden op Disney+. Daarnaast staan ook de nieuwe Star Wars-shows Ahsoka en Rangers of the New Republic gepland.

Dit
Lees ook:
Dit verschijnt er van Star Wars en Marvel de komende jaren
Bright blok

Meer tech bij Bright:

Luister onze podcast

Kijk onze video's

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter