Ga naar de inhoud
Cyberpunk 2077

Webwinkels waarschuwen: Cyberpunk 2077 kampt met problemen

Wie bij webwinkels Bol.com en Game Mania nu Cyberpunk 2077 probeert te kopen, wordt gewaarschuwd voor de huidige problemen met het spel.

Dat blijkt uit een rondgang door NU.nl.

Daarmee willen de winkels klanten behoeden voor een miskoop. De game wordt op het moment bekritiseerd om een grote hoeveelheid bugs en slechte prestaties op de vorige generatie spelcomputers.

"Let op: Cyberpunk 2077 heeft op het moment veel technische problemen op de Xbox One, Xbox One S & Playstation 4", schrijft Bol.com in de omschrijving van het spel. Volgens Game Mania "zijn de technische prestaties van Cyberpunk 2077 op de basisconsoles van PlayStation 4 en Xbox One niet optimaal."

Cyberpunk 2077 was acht jaar in ontwikkeling, maar stelde bij verschijning uiteindelijk veel gamers teleur door de vele technische mankementen. Op vorige generaties spelcomputers ziet het spel er minder mooi dan beloofd uit en zorgen crashes en gestotter voor veel irritaties.

Xbox
Lees ook:
Xbox versoepelt regels geld terugvragen om bugs in Cyberpunk 2077

Sony haalt game uit winkel

Het leidde er toe dat Sony het spel uit de digitale winkel haalde en het retourbeleid versoepelde. Ook Microsoft geeft nu makkelijker geld terug aan teleurgestelde klanten.

Ontwikkelaar CD Project Red belooft updates uit te brengen die problemen in de toekomst moeten oplossen. Dat betekent mogelijk lang overwerken voor personeel, dat ook al maanden overuren maakte om het spel in de winkels te krijgen.

Cyberpunk
Lees ook:
Cyberpunk 2077 uit PlayStation Store gehaald, gamers krijgen geld terug
Bright blok

Meer tech bij Bright:

Luister onze podcast

Kijk onze video's

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter