Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 weer gelekt: nieuw camera-eiland te zien

17 december 2020 17:53 Aangepast: 08 januari 2021 14:11

Er zijn nieuwe beelden uitgelekt van de nieuwe Samsung-telefoon Galaxy S21. De high-end smartphone is dit keer te zien in verschillende kleuren en van meerdere kanten.

De foto's van de Galaxy S21 en S21+ zijn in handen van het Duitse Winfuture. Net als in afbeeldingen uit oktober is te zien dat de grootste verandering ten opzichte van de Galaxy S20-toestellen achterop zit. De Galaxy S21 heeft een vernieuwd camera-eiland met drie lenzen, dat overloopt tot in de bovenhoek van het toestel.

Van voren gezien ogen de Galaxy S21-toestellen vrijwel hetzelfde als hun voorgangers, met dunne schermranden en een selfiecamera in een gaatje bovenaan het scherm. Het zijaanzicht is dankzij de nieuwe camera's wel anders: de rechterrand heeft een verdikking op de plek waar de camera's zitten.

Stylus nog onduidelijk

Te zien is dat de S21 beschikbaar komt in de kleuren zwart, wit, rosé en lila. Op de gelekte beelden is de onderkant van de S21 niet te zien. Het is daarmee nog niet duidelijk of de telefoons inderdaad een stylus krijgen, net als de Note-lijn van Samsung, zoals geruchten melden.

Samsung zou de Galaxy S21-toestellen al medio januari presenteren, vroeger dan gebruikelijk bij de nieuwe Galaxy S-telefoons.

Bright blok

Volg Bright voor meer tech:​​

Kijk onze video's

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

En luister de podcast

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van